Bedels

Samenwerking Versterkt!

Bedels

Wie zelf sieraden maakt of ze vaak draagt, is ongetwijfeld bekend met bedels. Het dragen van een sieraad is eigenlijk altijd een goede optie, het is een heel leuke manier om je outfit helemaal af te maken. Uiteraard kun je dat doen met een exemplaar dat je in de winkel koopt, maar leuker is het natuurlijk om iets te hebben dat niet iedereen heeft. Je kunt dan zelf een uniek sieraad maken of je kunt dit door iemand laten doen, als je iemand kent die dit doet. Als je dan hiermee aan de slag gaat, dan is het altijd heel erg leuk om ook van bedels gebruik te maken. Door verschillende varianten hiervan te gebruiken kun je er zeker van zijn dat jij een armband, ketting of enkelsieraad hebt dat verder niemand anders heeft! Ook leuk is dat je het hiermee heel persoonlijk kunt maken, je kunt symbolen kiezen die om de een of andere reden bij jou passen of letters, die naar een bepaalde naam verwijzen. Je hebt dus heel erg veel mogelijkheden en dat maakt het ook zo leuk om met bedels te werken! Als jij ervan houdt om zelf sieraden te maken, dan zou je deze accessoires dus zeker op voorraad moeten hebben!

Verschillende soorten bedels

We noemden hierboven al even dat er verschillende soorten bedels te krijgen zijn, waardoor je een ruime mogelijkheid tot variƫren hebt en ook tot het persoonlijk maken van een zelfgemaakt sieraad. Wat voor opties heb je dan allemaal? Dat ligt er een beetje aan voor welke winkel je kiest, maar als je shopt bij Sparklin Moon, dan kun je kiezen uit onder meer:

  • bohemian hangers
  • letters
  • dieren
  • vruchten
  • teksten

En dit zijn slechts een paar van de mogelijkheden die je bij hen hebt, voor hun complete aanbod aan bedels kun je het beste even een kijkje nemen op hun website Sparklin-Moon.nl. Met hun assortiment van bijna 250 verschillende soorten, is er altijd wel een variant te vinden die bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor de eerste letters van de namen van je kinderen of hang een bedeltje van een kat aan je armband als jij een echte kattenliefhebber bent. Ben jij een muziekliefhebber en speel je bijvoorbeeld zelf gitaar? Dan is een bedel van een gitaar natuurlijk ook erg leuk! Zo zijn er dus voor iedereen geschikte bedels te vinden bij deze leuke webshop!

Meer benodigdheden voor sieraden

Uit bovenstaande is wel gebleken dat je bij deze shop heel goed terecht kunt als je op zoek bent naar leuke bedels, maar zij hebben nog veel meer handige zaken in hun assortiment voor de creatieveling die met sieraden aan de slag gaat. Zo kun je bij hen ook terecht voor rijgmateriaal, parels en edelstenen. Ook cabochons kun je bij hen vinden, net als sluitingen en andere basis onderdelen om een sieraad te kunnen maken. Daarnaast kun je bij hen ook allerlei benodigdheden vinden waarmee je met bedels kunt werken. Je moet deze bijvoorbeeld ergens aan kunnen hangen en dat kun je dan doen aan een zogenaamde bedel hanger, een kraal met een oogje eraan. Het is ook leuk om bedeltjes te combineren met andere hangers, te denken valt aan schelpen, veren of kwastjes. Er zijn echt heel veel verschillende mogelijkheden en in de webwinkel van Sparklin Moon kun je het allemaal vinden! Als jij creatief bent op dit vlak, dan moet je dus absoluut een kijkje in hun webshop nemen, je zult er naast een ruime keus aan bedels nog ontzettend veel andere mooie en praktische dingen vinden die je heel goed kunt gebruiken voor je hobby!