Bent u opzoek naar een elektrische golftrolley?

Samenwerking Versterkt!

Bent u opzoek naar een elektrische golftrolley?

Bent u opzoek naar een elektrische golftrolley? Dan bent u bij Go Kart aan het goede adres. Dit is een vestiging van GoKart Electric Golf uit Engeland. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd op het gebied van het verkopen van elektrische golftrolley. Het bedrijf heeft er voor gekozen om de GoKart te ontwerpen en produceren in Engeland wat zorgt voor Britse kwaliteit met zorg. Daarnaast bent u met een elektrische golftrolley voorzien van uitstekende service en het ondersteuningsteam staat voor u klaar. 

Elektrische golftrolley

Bij het bedrijf kunt u terecht voor de nieuwe elektrische Golftrolley van GoKart. De elektrische golftrolley is anders dan de andere varianten. Dit komt door de vormgeving, techniek en het gebruik van de duurzame materialen. Het nieuwste model van de elektrische golftrolley, de MK2, heeft een duurzame lithiumacca zonder stekkers en een fluisterstille motor. 

De nieuwste elektrische golftrolley heeft natuurlijk een aantal voordelen ten opzichte van de vorige versies, namelijk:

  • Met twee handelingen is de elektrische golftrolley klaar om te gebruiken
  • Een nieuw accu-kliksysteem
  • Een fluisterstille motor met krachtige aandrijving
  • U kunt de accu gerust laten zitten wanneer u de elektrische golftrolley niet gebruikt
  • Een led-indicator op de accu voor de capaciteit
  • Verkrijgbaar in de kleuren groen, rood of zwart
  • Hoge beugel waardoor de tas recht staat
  • Eventueel een vrijloop op wielen door eenvoudige bediening
  • Keuze uit een manual of automatische bediening 

De elektrische golftrolley is duurzaam en licht in gewicht. Dit maakt het dat de golftrolley gemakkelijk mee te nemen is wanneer u deze inklapt. De elektrische golftrolley is te verkrijgen in het groen, rood of zwart zo past deze altijd bij uw golfset en de outfit. De lithiumaccu is leverbaar in 18 of 36 holes zodat het perfect aansluit bij uw eigen stijl. Zo heeft u de keuze uit een manual of automatische snelheidsregeling. De elektrische golftrolley is uit te breiden met een groot aanbod van bijbehorende accessoires. 

Het bedrijf

Naast de elektrische golftrolleys kunt u bij het bedrijf ook terecht voor accu’s, accessoires en reserve onderdelen. Op de website van het bedrijf vindt u gemakkelijk een gebruiksaanwijzing waarin uitgelegd wordt hoe u de golftrolleys inklapt maar ook weer uitklapt voor gebruik. Daarnaast staat uitgelegd hoe de golftrolley aan en uit gaat en hoe de snelheid bepaald kan worden.

Wanneer de aankoop niet bevalt is het mogelijk om het product retour te sturen. Dit kunt u doen binnen 7 dagen na ontvangst van het product. De producten worden op kosten van het bedrijf geretourneerd en de afnemer is verlicht de goederen terug te sturen. Na ontvangst van de retour stort het bedrijf het aankoop bedrag terug. 

Het is ook mogelijk om het apparaat een maand lang op de golfbaan te gebruiken, op deze manier kunt u het testen. Wanneer u binnen 28 dagen nog niet tevreden bent kunt u contact opnemen met het bedrijf en ontvangt u het geld terug, exclusief de verzendkosten. De golftrolley wordt bij u opgehaald in de originele doos. Het bedrijf heeft een showroom waar u terecht kan om de producten te zien voordat u deze aanschaft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op. 

Lees meer…