Bent u toe aan echt goede multichannel software?

Samenwerking Versterkt!

Bent u toe aan echt goede multichannel software?

Wij hebben twintig jaar geleden een winkel geopend en wij hadden op dat moment nooit kunnen vermoeden dat wij vandaag de dag het grootste deel van onze producten verkopen via het internet. Wij hebben klanten die uit alle hoeken van de wereld komen en vandaar dat wij hen graag zo goed mogelijk wilden bedienen. Wij hebben daarom gekeken of het mogelijk was om een onderneming op het internet te beginnen zodat mensen ook via onze site konden bestellen. Voor de mensen bij ons in de buurt hadden wij dan ook nog altijd onze winkel. Dat was een combinatie die heel goed werkte, maar wij merkten wel dat het voor onze eigen administratie soms wat onoverzichtelijk werd. Het was namelijk vaak zo dat wij iets verkocht hadden in onze winkel en het dan nogmaals verkochten via onze webshop. Dat was niet handig en vandaar dat wij zijn gaan kijken naar mogelijkheden om goede multichannel software aan te schaffen. Wanneer je namelijk met goede multichannel software kunt gaan werken, kun je er zeker van zijn dat dergelijke fouten niet meer voorkomen. Wij moesten dus gaan zoek naar een aanbieder die ons aan goede multichannel software zou kunnen helpen. Als wij een bedrijf zouden kunnen vinden dat ons aan goede mulitchannel software kon helpen, zou dat voor ons heel ideaal zijn. Wij hebben daarom veel onderzoek gedaan om te zien waar wij iemand konden vinden die ons aan goede multichannel software kon helpen en wij hebben toen te horen gekregen dat wij het beste een keer een kijkje konden nemen op de site van novulo.com. Deze site is heel geschikt voor mensen die graag goede multichannel software willen bestellen en wij hebben dan ook met veel plezier de informatie op deze site doorgenomen. Wij wilden er zeker van zijn dat wij de juiste multichannel software konden gaan gebruiken en wij hebben toen uiteindelijk een keer met een van de medewerkers van dit bedrijf gesproken. Deze heeft ons heel goed weten uit te leggen hoe wij de multichannel software het beste konden gaan gebruiken. Dat was heel fijn om te horen want zo wisten wij zeker dat wij een goede aankoop zouden doen. 

Wij werken met veel plezier met deze multichannel software

Wij werken nu al een aantal maanden met onze nieuwe multichannel software en ik moet u zeggen dat ons dit heel erg goed bevalt. Het is namelijk zo dat wij nu altijd een heel goed overzicht hebben over onze voorraden en wij verkopen nooit meer hetzelfde product aan meerdere klanten. Genoeg reden dus om zeer blij te zijn dat wij novulo.com hebben gevonden. 

Wij raden dit bedrijf aan 

Mocht u ook graag multichannel software willen gaan gebruiken, dan kan ik u de site van novulo.com van harte aanbevelen. Deze site biedt namelijk:

  • Een schat aan informatie over hun producten 
  • Een goed overzicht van de modules die u kunt gaan gebruiken 
  • De mogelijkheid om advies in te winnen bij een expert

Mocht u nog niet op de site hebben kunnen kijken, dan kan ik u dat sterk aanbevelen. U zult merken dat u hier heel veel voordeel kunt pakken.