Beste optie voor vloeren in Oss

Samenwerking Versterkt!

Beste optie voor vloeren in Oss

Ons bedrijfspand is afgelopen jaar onder handen genomen door de professionals van Lukken Projecten uit Oss. Ons personeel klaagde al een tijd dat het meubilair achterhaald was, en ook de rest van de inrichten was wel aan vervanging toe. Omdat we de afgelopen jaren voldoende winst hadden behaald konden we dit jaar de renovatie uitvoeren. We zijn om tafel gegaan met de mensen van Lukken Projecten uit Oss, en hebben een renovatieplan samengesteld. Lukken Projecten vonden we online, via https://www.lukkenprojecten.nl/projecten/vloeren. We zijn vooral erg tevreden over de geleverde vloeren in Oss. Lukken Projecten kon voor ons een breed scala aan vloeren leveren, zoals:

  • Pvc vloeren
  • Marmoleum
  • Tapijt
  • Gietvloeren
  • Houten vloer
  • Rubber vloer

Omdat ons bedrijf bestaat uit een productiehal, kantoor en ontvangstruimte hebben we voor een combinatie van vloeren in Oss gekozen. De productiehal heeft een gietvloer gekregen, de kantoren tapijt en de ontvangstruimten zijn ingericht met houten vloeren. Die laatste geven een zeer chique uitstraling aan de ruimtes. Lukken Projecten uit Oss is wat ons betreft de beste voor een totaaloplossing, en voor vloeren in Oss.

Het laten leggen van vloeren in Oss

De vloeren in Oss laten leggen had wel wat voeten in aarde. Vooral de gietvloer kostte veel werk. De hele productiehal moest leeggehaald worden en daarna werd het materiaal voor de vloeren in Oss geleverd. Gelukkig zijn we gedurende het hele traject bijgestaan door Lukken Projecten. De overige vloeren waren eenvoudiger aan te brengen. De houten vloer en het tapijt konden binnen enkele dagen gelegd worden. In die tijd hebben we onze medewerkers tijdelijk verhuisd, of thuis laten werken. Nadat alles klaar was hebben we ons pand feestelijk geopend. Wij kunnen er weer een aantal jaren tegenaan, mede dankzij de hulp van Lukken Projecten uit Oss. Ook interesse in vloeren in Oss? De website van Lukken Projecten kan u meer vertellen over de soorten vloeren die in Oss geleverd kunnen worden: https://www.lukkenprojecten.nl/projecten/vloeren. Vloeren leggen is een vak apart, en ik kan daarom alleen maar aanraden hiervoor een gespecialiseerd bedrijf in de arm te nemen. In eigen beheer vloeren leggen die zulke grote oppervlaktes beslaan zou ik niet snel doen. Daarbij moeten de vloeren bij ons ook lang mee gaan en profiteren wij van de garantie die we krijgen bij Lukken Projecten uit Oss.

Advies over de juiste vloer

We hebben natuurlijk niet zomaar een vloer uitgekozen voor de diverse ruimten in ons bedrijf. Tijdens onze eerste afspraak met Lukken Projecten hebben we al uiteengezet waar de vloeren in de productie, op kantoor en in de ontvangstruimten aan moeten voldoen. Vooral de vloeren in de productiehal moeten tegen een stootje kunnen. Voor het kantoor en de ontvangstruimten ging het meer om uitstraling. De medewerkers van Lukken Projecten hebben uitstekend met ons meegedacht en de juiste voorstellen gedaan. Daardoor kon het traject soepel doorgang vinden en waren we binnen twee weken klaar met het aanleggen van de vloeren in Oss. Eerder heb ik nog niet meegemaakt dat renovatietrajecten zo snel gingen. De rest van het pand is ook in fasen aangepakt. De vloeren in Oss zijn het eerst gelegd, daarna volgde de rest. Door een strakke planning en goede samenwerking tussen de betrokken partijen is de renovatie op tijd af gekomen en ondervonden we er geen hinder van. Dat is immers belangrijk bij het renoveren van een bedrijfspand: de onderneming moet kunnen blijven draaien. Anders loopt u het risico te veel verlies te maken op de toch al kostbare verbouwing.