Bewezen bescherming met TENA Lady

Samenwerking Versterkt!

Bewezen bescherming met TENA Lady

Als u te maken krijgt met ongewenst urineverlies, dan wilt u hierbij de juiste ondersteuning. Niets is immers zo vervelend als continu bezorgd zijn of u doorlekt en of anderen doorkrijgen dat u last hebt van incontinentie. Dit kan zeker een nadelige impact hebben op uw sociale leven en u ertoe doen besluiten steeds meer afstand te nemen van dagelijkse bezigheden. Met de juiste producten kunt u echter alles doen wat u graag wilt en hoeft u nergens bezorgd over te zijn. De producten van TENA Lady zijn speciaal ontwikkeld om u de ondersteuning te bieden die u zoekt. Deze zijn vervaardigd van uitstekend incontinentiemateriaal en bieden zo optimale bescherming bij ongewenst urineverlies. Voor zowel licht als zwaarder urineverlies kunt u terecht bij de producten van TENA en verzekerd zijn van de juiste mate aan bescherming en zekerheid. U zult geen last meer ondervinden van uw incontinentie.

Verschillende producten van TENA Lady

Binnen de lijn van TENA Lady vindt u verschillende producten die u kunnen ondersteunen bij incontinentie. Zo vindt u producten die geschikt zijn bij lichter urineverlies, zoals TENA Discreet inlegkruisjes of TENA Discreet verbanden en producten die de juiste mate aan bescherming bieden bij zwaarder urineverlies. U kunt dan kiezen voor producten als TENA Lady Pants, TENA Pants of TENA Flex, TENA Slip, TENA Comfort of TENA Fix Stretchbroekjes. Alle producten zijn voorzien van uitstekend incontinentiemateriaal dat bescherming biedt bij de mate aan ongewenst urineverlies dat u ervaart. Een ruim assortiment dat u zekerheid biedt bij incontinentie en ervoor zorgt dat u hier geen hinder van ondervindt bij uw dagelijkse bezigheden. U kiest eenvoudig het product dat u bij uw situatie past, door gebruik te maken van de gemakkelijke keuzehulp. Wereldwijd vertrouwen duizenden vrouwen op de producten van TENA en ook u kunt hiermee uw voordeel behalen.

Absorberend vermogen bij urineverlies

Alle producten van TENA Lady zijn vervaardigd met uitstekend incontinentiemateriaal dat is voorzien van een sterk absorberend vermogen. Of u nu slechts enkele druppels aan urine verliest of hele scheuten tot een volledige blaasinhoud, u kunt altijd rekenen op een goede absorptie van de urine. Het wordt direct opgenomen en ingesloten, zodat er geen direct contact plaatsvindt met de huid. Deze blijft hierdoor niet vochtig en u ervaart geen irritatie, zoals jeuk. Doordat u altijd een droog gevoel behoudt, ervaart u evenmin uitslag of andere nadelige gevolgen van uw incontinentie. Uw huid blijft gezond en u voelt zich altijd comfortabel. Precies wat u van juist incontinentiemateriaal verwacht en hoopt te behalen. Bovendien worden nare geurtjes ook ingesloten, zodat niemand door zal hebben dat u ongewenst urine verliest.

Waardoor ervaart u incontinentie?

Incontinentie bij vrouwen kan om uiteenlopende redenen voorkomen. Door een zwangerschap of bevalling raken de bekkenbodemspieren vaak hun kracht kwijt en verliest vaak ook de blaas deels zijn functie. Diabetes of overgewicht kunnen daarnaast bijdragen aan symptomen als incontinentie. Ook in de overgang raken spieren hun kracht meer kwijt, waardoor ongewenst urineverlies kan optreden. Incontinentie kan ook een gevolg zijn van een hardnekkige blaasontsteking. Wat de reden ook is dat u incontinentie ervaart, u kunt altijd vertrouwen op de producten van TENA Lady om u hierin te voorzien van bescherming en zekerheid. Ongeacht de mate waarop u urine verliest, hoeft u zich nooit zorgen te maken over doorlekken, nare geurtjes of een blijvend vochtig gevoel. Al uw zorgen worden eenvoudig voor u weggenomen door uitstekend absorberend materiaal, voor zowel licht als zwaarder urineverlies.

Keuzehulp voor productbepaling

U kunt heel eenvoudig gebruik maken van de Hulpmiddelonline keuzehulp om vast te stellen welk product binnen de TENA Lady lijn u het beste van dienst kan zijn. Aan de hand van enkele vragen wordt eenvoudig vastgesteld in welke mate u last hebt van incontinentie en welk product u hierbij kan helpen. U kunt ook verschillende producten uitproberen om zo vertrouwd te raken met het heilzame effect van deze unieke lijn bij continentie.