Dankzij social media leads hebben wij veel meer klanten

Samenwerking Versterkt!

Dankzij social media leads hebben wij veel meer klanten

Wij zijn vorig jaar een bedrijf begonnen en al heel snel hadden wij in de gaten dat wij goed ons best zouden moeten gaan doen om klanten te werven omdat het nou eenmaal niet meer zo is dat je er alleen met mond tot mond reclame komt. Wij hebben daarom als bedrijf een mooie site laten maken en dit is ons heel goed bevallen. Het is namelijk zo dat wij al heel snel meer klanten naar ons bedrijf kregen, maar nog steeds merkten wij dat wij er niet helemaal waren. Vandaar dat wij eens zijn gaan kijken naar de mogelijkheden die er allemaal waren om ons potentieel op het internet te vergroten. Wij kwamen toen op het idee om meer gebruik te gaan maken van social media leads. Wij hadden namelijk al van meerdere bedrijven gehoord dat zij heel veel baat hadden gehad bij de inzet van social media leads en vandaar dat wij hier ook graag een keer meer over zouden willen weten. Je kunt tegenwoordig op het internet heel eenvoudig meer informatie zoeken over het toepassen van social media leads en dat hebben wij dan ook gedaan. De informatie over social media leads was daarom snel gevonden, wij moesten toen nog niemand vinden die ons zou kunnen helpen met het toepassen van de social media leads. Omdat wij een beginnend bedrijf zijn, hebben wij niet de financiƫle middelen om een zeer uitgebreide toepassing van social media leads toe te passen en vandaar dat wij ook graag met iemand in zee wilden gaan die ons goed, maar voordelig zou kunnen helpen. Dat bleek niet een eenvoudige opgave te zijn. Je kunt tegenwoordig namelijk bij heel veel mensen terecht, maar wij wilden wel dat wij met een expert zouden werken wanneer het over social media leads ging. Uiteindelijk hebben wij Social Business Kees gevonden. Dit bleek de persoon te zijn die wij nodig hadden en wij hebben hem daarom ook meteen om raad gevraagd.

Wij hebben veel baat gehad bij social media leads

Toen wij eenmaal met Kees in aanraking waren gekomen, hadden wij meteen een goed gevoel over deze man. Hij weet namelijk alles van social media leads en hij kon ons ook meteen heel goed vertellen waar voor ons de kansen lagen om nieuwe klanten te werven. Dat was voor ons heel erg prettig omdat wij graag meer wilden doen met social media leads. Omdat wij heel erg onder de indruk waren van Kees, hebben wij hem meteen ingeschakeld om ons met de social media leads te helpen. Dat was voor hem geen enkel probleem en hij is daarom ook meteen voor ons aan de slag gegaan. Daar hebben wij verder geen omkijken naar gehad en dat was heel erg prettig. Wij zijn er daarom ook blij om dat wij Kees hebben gevraagd om zijn hulp. Inmiddels is hij al klaar met zijn werk en wij kunnen zeggen dat wij daar meteen al heel veel van gemerkt hebben. Wij merken dat er meer klanten naar ons bedrijf komen en wij hebben het dan ook steeds drukker. Dat was precies wat wij graag wilden en wij zijn daarom ook uitermate tevreden over SocialBusinessKees.nl.

Wij zijn dik tevreden

Wij hebben inmiddels de samenwerking met Kees alweer achter de rug en wij kunnen zeggen dat wij uitermate tevreden zijn over deze man en wel om de volgende redenen:

  • Kees weet als geen ander hoe hij ons moest helpen
  • Kees heeft heel veel kennis in huis
  • Kees hanteert zeer aantrekkelijke tarieven voor zijn diensten

Kijk voor meer informatie even op de site van Kees. Lees meer…