De Philips AED bezorgen we geheel gratis

Samenwerking Versterkt!

De Philips AED bezorgen we geheel gratis

Bent u een bedrijf begonnen en zoekt u daarom naar BHV-apparatuur? Dan bent u bij aed-webshop.nl aan het juiste adres als u belang hebt bij een Philips AED of een machine van een ander gerenommeerd merk. De Philips AED zoals de HS-1 is erg eenvoudig in gebruik te nemen. Wellicht dat u hier al wel eens mee geoefend hebt tijdens de BHV-training. Dan is het een slim idee om hetzelfde type te bestellen. De Philips AED biedt een ongekend gebruiksgemak zodat u niet de gebruiksaanwijzing op hoeft te zoeken in een levensbedreigende situatie. Dat mag überhaupt niet gebeuren en daarom is het belangrijk dat iedere verantwoordelijke binnen uw bedrijf weet hoe ze deze Philips AED moeten bedienen. Wij raden het aan om hier een leermiddag van te maken. Natuurlijk is het te hopen dat het nooit nodig zal zijn dat er binnen uw bedrijf in de praktijk iemand een hartstilstand krijgt, maar dat betekent niet dat u passief moet wachten of moet denken dat u het met reanimatie wel zult redden. Op onze site bieden we trouwens een productvideo aan. Wellicht kunt u deze video aan het verantwoordelijke personeel laten zien tijdens de interne training. U kunt bij de aankoop aangeven of u er belang bij hebt dat we de Philips AED of de AED van een ander merk eens per jaar komen controleren. U sluit dan tijdens het bestellen tegelijkertijd een onderhoudscontract af. Dan weet u zeker dat u tijdens een spoedgeval niet tegen een leeg of defect apparaat aanloopt.

Hang de Philips AED op een strategische plek op

Naast de Philips AED bieden we aldus nog veel meer reanimatieapparaten van gerenommeerde topmerken aan. Maak dus van te voren een weloverwogen keuze. Als u daar vragen over hebt of graag wat tips wilt hebben dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch en ook per chat contact met ons opnemen. Mailen is overigens ook een uitstekende optie. Naast de Philips AED kunt u ook diverse accessoires bestellen. Dus neem er tijdens het bestellen even de tijd voor. Wellicht dat u één of meerdere producten van het volgende lijstje ook wel goed kunt gebruiken:

  • Een extra batterij of een aantal elektroden,
  • Een handige draagtas,
  • Een kast of wandhouder waar u de Philips AED in kunt opslaan.

We bieden u diverse voordelen. Zo vindt u online een groot assortiment dat met zorg is samengesteld. Dit is een assortiment met enkel A-merken waarvan we de laagste prijs garanderen. U kunt per product zien of we het op voorraad hebben. Is dat het geval en bestelt u voor 14:00 uur op werkdagen? Dan ontvangt u het morgen kosteloos aan huis of op uw werk.

Vergeet u niet om elke twee jaar uw kennis van BHV bij te spijkeren?

Want technieken veranderen net als manieren om iemand eerste hulp te kunnen geven. U leert beademingstechnieken en reanimatietechnieken. Lukt het echter niet om handmatig iemand zijn hart op gang te brengen? Dan is er de Philips AED of het apparaat van een ander merk dat u op een snel te vinden plek binnen uw bedrijf of instelling kunt vinden. We geven overigens regelmatig scherpe kortingen op deze producten zodat u al snel honderden euro’s per Philips AED kunt besparen! Maak hier gebruik van want het kan nog een hele investering zijn. U kunt ons daarom volgen via de sociale media zoals Facebook en Twitter. Bent u tevreden over onze service en over het product? Dan wilt u wellicht een cijfer geven. Op dit moment hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,3!