De voordelen van een elektrisch bureau

Samenwerking Versterkt!

De voordelen van een elektrisch bureau

Ben jij ook op zoek naar een ander bureau? Misschien wel een elektrisch bureau? Surf dan naar shiraz. Want het is van groot belang om een goede keuze te maken tussen een bureau waar je alleen aan kunt zitten of een bureau waar je naast zitten ook kunt staan. Jij hebt een bedrijf, een mooi kantoor en ontzettend leuk personeel. Je wilt er dan alles aan doen om je personeel hun werk zo optimaal mogelijk uit te laten voeren. Hoe pak je dit aan? Niet door het personeel te laten werken aan bureaus waar slechts aan gezeten kan worden, maar door een elektrisch bureau beschikbaar te stellen voor elk personeelslid. 

Wat zijn de gevolgen van te veel zitten?

Te veel zitten is voor niemand goed. Er zijn veel gevolgen op te noemen die komen door te veel zitten. Het is daarom ten zeerste aan te raden voor je personeel een werkplek met een elektrisch bureau aan te schaffen. De gevolgen van te veel zitten zijn onder andere dat je sneller aankomt. Dat is natuurlijk logisch, want je beweegt minder en zult dus minder verbranden. Natuurlijk kun je af en toe anders gaan zitten of je benen bewegen, maar dit vereist slechts minimale inspanning. In het kort zijn de belangrijkste gevolgen van te veel zitten de volgende:

  • In een jaar kun je wel tot zeven kilogram aankomen
  • Vaak zit men vaak in dezelfde positie, waardoor spieren krimpen of stijf worden
  • Te veel zitten is niet goed voor de bloedsomloop

Wil je dit voorkomen bij je personeel? Of wil je misschien zelf voorkomen dat je aankomt en dat je gezondheid achteruit gaat? Kies dan voor een bureau waar je ook achter kunt gaan staan in plaats van een bureau waar je alleen maar aan kunt gaan zitten.

Werkt een elektrisch bureau echt? 

Het is dan de vraag of je als eigenaar van je bedrijf wilt investeren in een elektrisch bureau. Feit blijft uiteraard wel dat je in de meeste gevallen iets meer over moet hebben voor zo’n bureau. Maar een elektrisch bureau werkt echt. Het werkt voor de gezondheid van personeel, zodat minder personeel uitvalt en ziek wordt. Het is daarnaast ook nog eens zo dat als je een bureau hebt en je kunt deze verstellen, je bijvoorbeeld tijdens het bellen met een klant wat  oefeningen kunt doen. Dit scheelt je weer een ritje naar de sportschool, die toch vaak al duur is. Het is daarnaast ook beter om je personeel gezond te houden op het werk om dat als stabiele factor in je bedrijf te behouden. Uit cijfers is onder andere gebleken dat uitvallend personeel te maken kan hebben met een slechte werkomgeving. Dit zorgt er onder andere voor dat de resultaten slechter worden en het personeel ongelukkiger wordt. Uiteindelijk kan dit ervoor zorgen dat je personeel niet meer goed zijn of haar best doet en dat jouw bedrijf misschien wel in een faillissement terecht komt. Dat is toch het laatste wat je wilt? Voorkom dit dan en zorg voor de gezondheid van je personeel en jezelf. Kies voor een elektrisch bureau. 

Lees meer…