Dit is waarom een kruidenpeeling je een nieuwe huid geeft in slechts enkele dagen

Samenwerking Versterkt!

Dit is waarom een kruidenpeeling je een nieuwe huid geeft in slechts enkele dagen

Een kruidenpeeling is een prachtige, natuurlijke en krachtige huidverzorgingsbehandeling. Meer nog, uitzonderlijk! Het is een peeling die keer op keer uitstekende resultaten levert. Het is tevens een uiterst populaire peeling in beautysalon Dana, simpelweg omdat de huid na elke peeling aanzienlijk verbetert en daardoor frisser, zuiverder en gezonder oogt. De peeling is een mengsel van 8 geselecteerde kruiden die enzymen, mineralen en vitamines bevatten. De microdeeltjes van de kruiden polijsten lichtjes de bovenste lagen van de huid. Daarnaast zijn er andere actieve ingrediënten in het kruidenmengsel die binnen 48 uur na het peelingproces in de huid zullen doordringen. Natuurlijke, werkzame stoffen zoals; vitaminen, plantenhormonen en enzymen komen vrij in de huid. De voordelen van een kruidenpeeling zijn:

  • Verhoogde bloedcirculatie
  • Verhoogde toevoer van zuurstof naar de huid
  • De huid wordt beter gevoed
  • Huidvernieuwing wordt gestimuleerd
  • Lost huidpoblemen op zoals een onzuivere huid, een vlekgevoelige huid, littekens, rimpels, een slappe huid, een door de zon beschadigde huid, hyperpigmentatie, enz.

Komt iedereen in aanmerking voor een kruidenpeeling?

Het is teleurstellend om negatieve recensies van deze peeling te lezen. Als je een goede kandidaat bent voor de behandeling, zijn de resultaten zonder bijwerkingen en uitzonderlijk. Helaas is niet iedereen is een goede kandidaat voor de kruidenpeeling. Er zijn huidtypes die geen peeling met deze kuidenmix zouden mogen ondergaan, zoals mensen met een zeer gevoelige huid met veel roodheid, mensen met een dunne, fragiele huid en mensen met open wonden. Daarnaast zijn mensen die medicijnen gebruiken ter behandeling van huidproblemen, ook geen goede kandidaten voor de peeling. En als je recentelijk weefselvullingen, medische behandelingen of andere peelings op de huid hebt gehad, is het aangeraden te wachten met een kruidenpeeling. Tijdens de huidevaluatie vul je een vragenlijst in en de schoonheidsspecialiste ziet je huid. Tijdens het overleg wordt bepaald of je een goede kandidaat bent of niet. Als je op het moment van de raadpleging geen goede kandidaat bent, betekent dit niet dat je nooit een behandeling kunt ondergaan. Het betekent dat je beter even wacht. Als je bijvoorbeeld een huidverzorgingsproduct gebruikt dat gecontra-indiceerd is voor de peeling, zou je het gebruik van het product moeten stoppen ten minste 6 weken voorafgaand aan de kruidenpeeling.

Samenvatting

Laten we beginnen met het belang van een goede dagelijkse nazorg na deze behandeling met kruiden. Als je je afvraagt hoelang de resultaten van een kruidenpeeling zullen duren, dan is het antwoord simpel: het hangt volledig van jezelf af. Na een kruidenpeeling hoeft je huidverzorgingsroutine niet ingewikkeld of duur te zijn, maar je moet de huid wel blijven onderhouden en verbeteren met basisverzorging. Als je een kruidenpeeling onderging, moet je nadien producten gebruiken die de olie op de huid controleren en de bacteriën op de huid te beheersen, om te voorkomen dat zich een opnieuw een huid opbouwt die de olie in de huid kan vasthouden. De thuiszorg is afgestemd op je huidtype. Als je een peeling hebt gedaan voor de onzuivere vlekjes op de huid, zullen je producten anders zijn dan een verouderende huid, maar alle huidtypes hebben een reinigingsmiddel, toner, dagcrème en exfoliërende crème nodig. Dat zijn de basisproducten en zorg na een peeling met kruiden. Daarnaast is het onnodig om jezelf aan te moedigen dit soort peelings te ondergaan als je nadien niet voor je huid gaat zorgen. Enkel als je volhard, zul je zien dat je huid blijft verbeteren, maand na maand. Als je meer infomatie zoekt over huidbehandelingen, kruidenpeeling of andere peelings, nodigen we je uit de pagina www.beautysalondana.nl te raadplegen. Beautysalon Dana is gespecialiseerd in kruidenpeeling en beantwoord graag al jouw vragen.