Een klusbedrijf waar u op kunt bouwen

Samenwerking Versterkt!

Een klusbedrijf waar u op kunt bouwen

Woont u in de omgeving van Katwijk en zoekt u een klusbedrijf bij u in de buurt? Dan hopen we dat u eens op onze website komt kijken. Want we zijn het klusbedrijf bij uitstek voor vele projecten. Wij nemen bouwprojecten op ons voor particulieren die bijvoorbeeld hun huis willen verbouwen dan wel uitbouwen maar met hetzelfde gemak kunnen we complete kantoorpanden renoveren en zelfs kerken restaureren. Kijkt u maar eens op onze site want daar vindt u een portfolio met uitleg en beelden van projecten uit het verleden en projecten waar we op dit moment mee bezig zijn. U zult zien dat we bijvoorbeeld de torenspits van de plaatselijke kerk hebben vernieuwd maar dat we u ook kunnen helpen bij de bouw van een schuurtje in uw tuin. Ieder bedrijf besteedt dergelijk werk uit aan een klusbedrijf en dat geldt ook al snel voor een instelling. Maar u als particulier zoekt wellicht eerst advies. Zeker als u dol bent op klussen en uzelf ziet als een ware doe-het-zelver want dan wilt u wellicht zelf die terrasoverkapping of serre bouwen. Daar kan enig technisch advies wel voor nodig zijn want het is waarschijnlijk pas de eerste keer dat u een dergelijke klus op u neemt. Ook dan mag u op dit klusbedrijf rekenen. Wij gaan dan ook geen enkele opdracht uit de weg en beschikken zowel over de kennis als de manschappen om uw idee of wens in vervulling te laten gaan. Het kan wellicht geen kwaad om aannemersbedrijfwinters direct te bookmarken als u in de regio van Katwijk woont en werkt!

Voor dit klusbedrijf is geen enkele opdracht te gek

U wilt wellicht een gecompliceerd project zoals de verbouwing van uw luxe keuken het liefste uitbesteden aan een klusbedrijf dat jarenlange ervaring met zich meebrengt. Een klusbedrijf waar u op kunt bouwen, u begrijpt en uw droom kan laten uitkomen. Of u nu een zwembad in uw achtertuin wilt hebben of een magazijn naast uw winkelpand wilt laten bouwen op een braakliggend terrein, ons klusbedrijf weet wel van wanten en beschikt over moderne technieken om al deze bouwprojecten iedere keer weer tot een goed einde te brengen. Naast het feit dat u kwaliteit wenst, of sterker nog, eist van ons zijn er ook andere motivaties om voor dit klusbedrijf te kiezen.

  • Wij werken zo snel als toelaatbaar is zodat u niet al te lang op een bouwterrein hoeft te wonen of te werken,
  • Daarnaast houden we de kosten laag terwijl we altijd op zoek gaan naar de beste grondstoffen en bouwmateriaal,
  • En nadien bent u nog niet van ons af! Want qua onderhoud mag u wederom op dit klusbedrijf rekenen.

U leest het, we zijn een totaalbedrijf en helpen u van begin tot eind aan de realisatie van uw oorspronkelijke idee. Klim daarom na het lezen van deze tekst direct in de pen en schrijf een e-mail. Ook kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact met ons opnemen. We maken graag een afspraak zodat we uw wensen om kunnen zetten tot een eerste schets waarbij we direct al het belangrijke maatwerk kunnen verrichten. Dan laat de bouw niet lang meer op zich wachten.

Gaat het om een sanering of een renovatie?

Dat is een vraag die u zich moet stellen. Bij een renovatie blijft de gevel of de structuur van het inherente gebouw overeind staan. Bij een sanering gaat vrijwel alles van een bepaalde ruimte tegen de vlakte. Het hangt erg af van de staat van de fundering of een sanering noodzakelijk is. Als het even kan kiezen we natuurlijk voor een renovatie!