Een limo taxi voor zakelijke gasten

Samenwerking Versterkt!

Een limo taxi voor zakelijke gasten

Ik doe veel zaken met China, de meeste van de producten die ik met mijn bedrijf verkoop worden daar gemaakt. Ik heb twee belangrijke leveranciers die bijna tachtig procent van alle artikelen leveren. Voor zaken ben ik dan ook diverse keren per jaar in China. Afgelopen jaar besloot ik om een van de belangrijke leveranciers te bezoeken, om over de toekomst te praten en de fabriek te bezoeken. Normaal spreek ik mijn leveranciers op beurzen en een bezoek aan een leverancier is heel anders. De Chinese cultuur is erg verschillend van de onze en voor hun is het erg belangrijk om alles voor een belangrijke gast te regelen. Mijn contactpersoon had al aangegeven dat zij een hotel en programma zouden regelen, voor de vier dagen dat ik daar zou zijn. Maar vanaf het moment dat ik aankwam op het vliegveld werd alles voor mij geregeld. Op het vliegveld stond een chauffeur voor mij klaar met een limo taxi. Dit was mijn persoonlijke chauffeur voor de vier dagen dat ik er was en hij zou mij overal met zijn limo taxi naartoe rijden. Daarnaast kreeg ik tijdelijk een telefoon met het nummer van mijn contactpersoon die ik altijd en overal kon bellen wanneer ik problemen had. Het programma wat was opgesteld was erg vol, maar er was gelukkig ook tijd om te genieten van goed eten en een drankje. Al met al was ik behoorlijk onder de indruk van hoe alles geregeld voor mij was, de leverancier haalde alles uit de kast om het mij naar mijn zin te laten hebben. Dit leek ook de zakelijke kant te bevorderen, want we hebben samen veel besproken en geregeld in deze periode. Achteraf had ik ze verteld dat ze meer dan welkom waren om Nederland te bezoeken. Begin dit jaar kreeg ik een bericht van deze leverancier dat zij langs wilden komen. Het was nu aan mij om te zorgen dat zij een geweldige tijd in Nederland zou krijgen. Het vervelende voor mij was dat zij in een erg drukke periode wilden komen, ik moest dus regelen dat zij ook vermaakt werden terwijl ik er niet was. Een hotel was natuurlijk snel geregeld, maar ik wilde ook een limo taxi en vermaak voor mijn twee gasten regelen.

Een limo taxi besteld via accenttaxi.nl

Via een contactpersoon kreeg ik de tip over accenttaxi.nl. Mijn contactpersoon ontvangt vaker gasten uit Aziƫ en wist waar ik op moest letten. Hij vertelde mij dat ik beter zo veel mogelijk tijd met ze kon besteden, maar wanneer er echt geen andere mogelijkheid was, dan zouden verschillende uitjes ook een succes zijn. Ik nam contact op met dit bedrijf en vroeg ze naar de mogelijkheden. Gelukkig konden ze mij helpen met alles wat ik in gedachten had. Een limo taxi zou klaar staan op Schiphol om mijn twee gasten te ontvangen en zij zouden voor twee ochtenden een uitje regelen. Ze hielpen mij een programma te maken voor mijn gasten en brachten ze naar een het hotel en mijn kantoor.

De limo taxi via accenttaxi.nl was een goede zet

  • Mijn gasten werden professioneel behandeld
  • De limo taxi bracht ze ook naar bezienswaardigheden
  • Zij namen tijdelijk mijn gasten uit handen, zodat ik mij op mijn bedrijf kon richten

Ik was erg tevreden over accenttaxi.nl, zij waren erg professioneel en konden ook dagtripjes regelen voor mijn gasten. De limo taxi bracht ze naar het Keukenhof en naar Edam Volendam. Op die manier kon ik diverse dingen regelen in het bedrijf, terwijl zij vermaakt werden.