Hoe hoogwaardige maar goedkope e liquid kiezen?

Samenwerking Versterkt!

Hoe hoogwaardige maar goedkope e liquid kiezen?

Op zoek naar e-liquid dat zowel betaalbaar als van hoge kwaliteit is? Je bent niet alleen! Bepalen hoe je een goedkope e liquid kiest dat bij je past, kan moeilijk zijn en sommige smaken van lage kwaliteit kunnen zelfs schadelijke toevoegingen bevatten. Om goedkope e liquid van goede kwaliteit te kiezen voor je e-sigaret, moet je om te beginnen aandacht besteden aan de smaak. E-liquids worden gemaakt in bijna elke smaak die je je maar kunt voorstellen. Als je overstapt van traditionele sigaretten naar een e-sigaret, kan een tabaksmaak een goede smaakkeuze voor je zijn. Naarmate de tijd verstrijkt, zul je merken dat je avontuurlijker wordt en begint te experimenteren met meer exotische smaakkeuzes! Een aantal smaken die beschikbaar zijn:

  • fruit
  • eten
  • desserts
  • bier, wijn en cocktails
  • allerlei tabak

De samenstelling kiezen van je goedkope e liquid

Omdat smaak de eerste stap is, bepaalt de tweede stap bij het vinden van goedkope e liquid het gewenste nicotinegehalte. Het nicotinegehalte van e-liquids kan variëren afhankelijk van je behoeften. Voor lichte rokers die minder dan een half pakje per dag roken, past goedkope e liquid met een nicotinegehalte van 6 mg en lager. Voor gemiddelde rokers die een pakje of minder per dag roken, is een nicotinegehalte van 9 mg tot 16 mg wenselijk. Zwaardere rokers die een pakje per dag of meer consumeren, moeten rekening houden met een hoog nicotinegehalte (18 mg en hoger) voor hun goedkope e liquid. De juiste concentratie aan nicotine verkrijgen is belangrijk. Als het nicotinegehalte van je goedkope e liquid niet juist zit, kun te vaak dan goed voor je is naar je e-sigaret grijpen of bijwerkingen krijgen, zoals hoofdpijn. Daarnaast hebben ook de belangrijkste basisoplossingen voor goedkope e liquid een invloed op de smaak en de kwaliteit. De twee basisingrediënten zijn Propyleenglycol (PG), plantaardige glycerol (VG) of een combinatie van de twee in de door jou gewenste verhouding. Veel fabrikanten produceren bijvoorbeeld een mengsel dat 40% PG en 60% VG bevat. Met betrekking tot kwaliteit produceren e-liquids met meer PG niet veel damp maar hebben ze wel krachtige smaken. Daarentegen hebben e-liquids met meer VG meer gedempte smaken en enorme dampwolken.

De prijs

Zodra je je gewenste e-liquid basis, het nicotinegehalte en de smaak kent, moet je de prijs in overweging nemen. Het aantal smaak- en basisopties lijkt misschien overweldigend, vooral als je nog geen ervaring hebt met vapen. Voordat je koopt, kun je kijken of er testpakketten beschikbaar zijn of erom vragen. De webwinkel de ‘Nieuw Sigaret’ biedt premium e-liquid voor een fractie van de prijs van de competitie. Alle producten die je in deze winkel vindt, worden getheoretiseerd door hun team van mixologen en vervolgens getest tot in de perfectie voor hun geliefde vape-gemeenschap. Ze streven er 100% naar om hun producten altijd tegen de laagst mogelijke prijs te bieden. Van soepele en romige smaken tot knapperige en verfrissende smaken, de Nieuwe Sigaret heeft gegarandeerd je perfecte smaak! Met een veelzijdig aanbod om uit te kiezen, vind je zeker een, twee of zelfs 10 smaken die bij je smaakpapillen passen. Als je nog steeds twijfelt, kunt je contact opnemen met de vriendelijke en deskundige klantenondersteuning. Al jouw vragen worden met plezier en met de grootste deskundigheid beantwoordt. Uit ervaring kunnen we zeggen dat ze altijd voor je klaar staan met de absoluut beste klantenservice voor al je goedkope e liquid behoeften. Of je nu een beginner bent of een trouwe vaper. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag met hun uitgebreide selectie smaken te testen of stel je eigen smaak samen via de site www.nieuwesigaret.nl.