Is begeleiding aan ondernemers wat u nodig hebt?

Samenwerking Versterkt!

Is begeleiding aan ondernemers wat u nodig hebt?

U wilt een bedrijfje beginnen. Misschien excelleert u in een bepaalde hobby en wilt u daar graag uw werk van maken. Misschien zie u het wel zitten om een online bedrijfje te starten zodat u daar uw producten of diensten aan de man kunt brengen. Maar het kan ook zo zijn dat u een eenmanszaak opent, een zzp bedrijf. Of u nu klein begint of het direct groots wilt aanpakken, u kunt vast en zeker wel wat hulp gebruiken. Zoekt u daarom begeleiding aan ondernemers? Dan kunt u die begeleiding aan ondernemers bij ons opvragen. Wij zijn namelijk het bedrijf bij uitstek met een reikwijdte in heel Nederland dat begeleiding aan ondernemers aanbiedt. Dat wil zeggen dat u bij ons welkom bent, dat we bij u langs kunnen komen maar dat het leeuwendeel van het contact en dus ook de begeleiding aan ondernemers geheel digitaal verloopt. Dat is het grote voordeel van de tijd waarin we leven, alles kan via de telefoon en de mail. Afijn, u zit aldus om begeleiding aan ondernemers verlegen en dus hopen wij van harte dat u eventjes op onze website rondkijkt. Bent u tevreden over wat daar allemaal aantreft? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice. U vindt hun contactgegevens uiteraard ook op de website weergegeven dus kom eens langs op administratiekantoormeerkerk.nl en lees daar wat we u zoal te bieden hebben.

We bieden op alle fronten begeleiding aan ondernemers

Uiteraard werken wij vanuit Meerkerk vooral met mensen uit deze plaats en omstreken. Toch kunnen we u ook helpen als u begeleiding aan ondernemers zoekt in bijvoorbeeld Leeuwarden of Sittard. Zoekt u nadien hulp bij één of meerdere administratieve taken? Wilt u bijvoorbeeld de salarisadministratie of belastingtechnische zaken gedeeltelijk uit handen geven? Ook dan mag u op ons rekenen. Maar in deze tekst ligt de nadruk op begeleiding aan ondernemers en dan met name op startende ondernemers.

  • Zo is het noodzakelijk dat u zich inschrijf bij de Kamer van Koophandel. Het is belangrijk dat u een plan van aanpak schrijft, uw taken omschrijft en u lat aanmelden bij de Belastingdienst,
  • Misschien zoekt u direct naar een kantoortje of wilt u een website laten bouwen. Ook dan kunnen we u nuttige tips geven,
  • We geven u graag advies over de boekhouding zodat u direct aan de slag kunt gaan met uw administratie. Het is immers erg belangrijk dat uw boekhouding klopt zodat u de toeslagen kunt aanvragen waar u recht op hebt en dat uw aangifte kloppend is.
  • Bij de begeleiding aan ondernemers hoort doorgaans ook advies over de aanvraag van leningen. Bijvoorbeeld om een auto te kunnen leasen of zelfs kopen net als de huur van een kantoorpand.

Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijf sterk van start kan gaan

Het opstellen van een ondernemingsplan is misschien wel uw eerste activiteit. U dient dit plan in bij uw investeerders maar bovenal bij de KvK. We helpen u bij het opstellen van dit plan zodat u dit snel kunt indienen bij de Kamer van Koophandel. We bieden u meer dan 30 jaar aan ervaring dus maak daar gebruik van zodat u zeker weet dat u met een goed gevoel van start kunt gaan. Ook later in uw carrière mag u natuurlijk op onze hulp rekenen. Zoals we al eerder aangaven kunnen we tal van administratieve taken van u overnemen. U houdt daardoor overzicht van inkomsten en uitgaven, weet hoeveel ziekteverzuim er is of wie er nog verlof open heeft staan. Maar dus snel een afspraak door te bellen of te mailen met onze klantenservice.