Kan je een huis kopen zonder eigen geld?

Samenwerking Versterkt!

Kan je een huis kopen zonder eigen geld?

Mijn vriendin en ik wilden graag een eigen huis kopen, maar waren bang dat het ons niet zou lukken. Wij woonden al een lange tijd in een huurhuis en vonden het zonden om elke maand veel huur te betalen en niets op te bouwen. Wij hadden echter bijna geen spaargeld en banken gaven aan dat ze ons niet konden helpen met het kopen van een huis. Wij vonden het toch erg vreemd dat wij elke maand wel veel huur konden betalen, maar een huis met een lagere hypotheek niet konden kopen met de hulp van een bank. Toen ik online zocht naar een huis kopen zonder eigen geld, kwam ik de website van Lexwonen tegen. Lex heeft ons ontzettend goed geholpen en met zijn hulp was het wel mogelijk om een huis te kopen. Wij wonen nu in ons eigen huis en besparen ook nog eens, omdat wij minder hypotheek betalen dan de oude huur. Mijn vriendin en ik woonden al vier jaar in een huurhuis en wilden graag zelf iets kopen. Mijn vriendin is dit jaar minder gaan werken en heeft hierdoor minder salaris. Wij wilden graag van de hoge huurkosten af en een huis kopen leek ons vanwege veel redenen verstandig. Wij hadden echter bijna geen spaargeld meer en wilden graag onderzoeken of een huis kopen zonder eigen geld mogelijk was. Wij waren langsgegaan bij een aantal banken in de buurt om over het kopen van een huis te praten, maar alle banken gaven aan dat ze ons niet konden helpen. Hoewel wij een hypotheek wilden die lager was dan onze huurprijs, gaven de banken aan dat een huis kopen zonder eigen geld geen mogelijkheid was. Wij waren erg teleurgesteld in de banken, maar hoopten dat wij toch nog een oplossing konden vinden en een eigen huis konden kopen.

Een huis kopen zonder eigen geld is wel mogelijk

Wij besloten om online verder te zoeken op een huis kopen zonder eigen geld en kwamen toen de website Kan je een huis kopen zonder eigen geld?van Lexwonen tegen. Op de website van Lex lazen wij verschillende verhalen van mensen die een huis hadden gekocht zonder eigen geld en besloten daarom om contact op te nemen met Lex. Deze adviseur legde ons direct uit dat een huis kopen zonder eigen geld wel mogelijk is, maar onder speciale voorwaarden. Wij raakten in gesprek met Lex en merkten direct hoe betrokken hij was en altijd voor ons klaarstond. Hij zou ons helpen om een huis te kopen en uit ons huurhuis te gaan.

Een huis gekocht

Met de hulp van Lex lukte het ons om een huis te kopen zonder eigen geld. Wij konden een huis kopen onder de marktwaarde en hoefden daarom geen geld bij te leggen. Lex heeft ons geweldig goed geholpen en wist precies hoe hij alles moest aanpakken. Wij waren erg blij met Lex zijn hulp en raden hem daarom aan.

  • Wij konden met zijn hulp een huis kopen zonder eigen geld
  • Lex stond direct voor ons klaar en was erg behulpzaam
  • Hij wist precies hoe wij de koop moesten aanpakken
  • Wij wonen nu in ons eigen huis