Laat ook uw boot stralen, reinigen en beschermen door ervaren professionals.

Samenwerking Versterkt!

Laat ook uw boot stralen, reinigen en beschermen door ervaren professionals.

“Boten krijgen veel te verduren, of u deze nou dagelijks of slechts enkele keren per jaar gebruikt. Soms kan het wenselijk zijn om daardoor uw boot te laten stralen. Uw boot stralen doen we om een oude laag te verwijderen. Dit kan gaan om bijvoorbeeld roest of andere aanslag. Bij Yacht Cleaning International hebben wij jarenlange ervaring met het stralen, reinigen en coaten van verschillende formaten en materialen. Het is een relatief eenvoudige manier om van de aanslag op uw boot af te komen. Hierna is uw onderwaterschip weer mooi strak en kaal. Uw boot stralen doen wij door heel Nederland zonder voorrijkosten. Daarnaast bieden wij al onze services tegenwoordig ook aan in het buitenland. Waar u dus ook bent, Yacht Cleaning International staat voor u klaar! Uw boot stralen vraagt om verschillende aanpakken afhankelijk van het materiaal van uw boot. Staal is altijd zonder problemen te stralen. Voor hout en polyester is dit niet altijd het geval. Onze professionals hebben jarenlange ervaring en kunnen u daarom altijd verder helpen. Zij weten precies wat uw boot nodig heeft. Zo bent u altijd zeker van een mooi resultaat. Ook voor het verwijderen van antifoul lagen op uw boot is stralen een mogelijkheid. Wilt u meer informatie over hoe wij te werk gaan? Kijkt u dan eens op onze website. Hier kunt u alles nog eens rustig na lezen. U vindt ons op www.yachtcleaninginternational.nl. Na het stralen is het tijd voor het aanbrengen van een coating op uw boot. Ook dit is iets wat wij al bijna 18 jaar doen, en dus veel ervaring in hebben. Kortom, of u nou uw boot wilt laten wassen, stralen, polijsten of beschermen, u kunt rekenen op Yacht Cleaning International.

Last van aanslag? Laat uw boot stralen door Yacht Cleaning International.

Laat ook uw boot stralen bij Yacht Cleaning International en deze is weer zo goed als nieuw! Wij stralen en coaten uw boot zodat deze er weer piekfijn uit ziet. We leveren onze services overal in Nederland geheel zonder voorrijkosten. Daarnaast werken wij ook internationaal. We hebben inmiddels aan boten gewerkt op locatie in Frankrijk, Duitsland, Spanje en meer! Waar u ook bent, u kunt bij ons terecht voor reinigen, schilderen, stralen, coaten en meer. Wanneer wij uw boot reinigen heeft u bij ons ook nog eens een jaar lang glansgarantie. We beloven u dat uw boot minstens een jaar mooi blijft glanzen, en geven u daarnaast ook zelf een flesje met speciale bootshampoo mee. U kunt daarnaast ook bij ons terecht voor het aanbrengen of bijwerken/vervangen van antifouling. Antifouling is en beschermlaag die uw boot beschermt tegen allerlei aanslag, en dan met name algen aanslag. De beschermlaag is er voor gemaakt om ongeveer eens in de twee jaar opnieuw te worden aangebracht. Er zijn verschillende soorten van snel slijtend tot keihard. Wilt u meer weten over wat uw boot het beste kan gebruiken, of heeft u andere vragen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via de telefoon of e-mail. Onze professionals staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Een betrouwbare partij met uitstekende service.

Wij van Yacht Cleaning International zitten inmiddels bijna twintig jaar in het vak. In die tijd hebben wij aan allerlei verschillende boten gewerkt. Door onze praktijkervaring hebben wij altijd een goed oog op wat uw boot precies nodig heeft. We werken met alle soorten materialen en formaten. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over ons team en de manier waarop wij werken. We hopen u snel te zien!”