Opzoek naar een Magento 2 webshop? Creative ICT voor succesvol online!

Samenwerking Versterkt!

Opzoek naar een Magento 2 webshop? Creative ICT voor succesvol online!

Wilt u graag een professionele webshop laten maken die er betrouwbaar uitziet en vooral gebruiksvriendelijk is en functioneert naar behoren? Creative ICT heeft voor u ideale oplossing: een Magento 2 webshop! Magento 2 biedt meer gebruiksvriendelijkheid die ondersteunend werkt bij het bouwen van een e-commerce zonder hieraan grenzen te stellen. Belangrijke tools en modules zijn eenvoudig toe te voegen. Denk aan het automatiseren en managen van orders, de verkopen, verzending, voorraad en rapportage per product(groep). Het plaatsen van een order is bovendien eenvoudig en overzichtelijk op een mooie en professionele webshop pagina. Hierdoor wordt Magento 2 als optimaal ervaren bij het ontwikkelen van een webshop. Kies ook voor een Magento 2 webshop net als duizenden anderen die u al voorgingen en profiteer van alle performance, SEO, beheer en B2B voordelen. Creative ICT staat voor u klaar!

Magento 2 webshop

Heeft u op dit moment een webshop of wilt u graag beginnen? Kies dan voor een migratie of ontwikkeling op basis van Magento 2. Magento biedt u veel mogelijkheden als het gaat om de performance van de webshop te optimaliseren. Hierbij is ook uitgebreid aandacht bestaat aan de SEO, waardoor uw webshop veel beter bezocht zal worden en hoger zal worden weergegeven in de zoekopties van zoekmachines. Bovendien heeft de snelheid een enorme boost gekregen vergeleken met Magento 1, het systeem werkt namelijk standaard gemiddeld 20% sneller! De opties om uit te breiden naar andere landen is tevens versimpeld. Wilt u graag meerdere talen toevoegen voor een beter bereik op de internationale markt? Dan is dat met een Magento 2 webshop snel geregeld. Naast de zojuist genoemde verbeterpunten heeft Magento ook brede ontwikkelingen gemaakt in het platform met responsive technologie. Over de 50% van de e-commerce klanten komt namelijk tegenwoordig in een webshop terecht met een mobiel. Door een goede webshop die geheel responsive is op een telefoon te ontwikkelen, zal uw verkoop flink stijgen. Ten slotte bent u hiermee concurrenten een flink stuk voor! 

Overzichtelijke en stijlvolle webshop Creative ICT

Er zijn veel functies voor B2B mogelijkheden standaard beschikbaar in het platform van Magento 2. De ontwikkelaars zijn zeer actief in het bedenken en implementeren van handige features. De focus ligt hierbij steeds meer op B2B, want ook bedrijven onderling willen profiteren van handige en snelle aankoop en verkopen. Een van de belangrijkste pagina’s van een webshop is de ‘Check out’ pagina. Bij een Magento 2 webshop is het winkelmandje gestroomlijnd en overzichtelijk ingedeeld. Hierdoor is het eenvoudiger om bestellingen te plaatsen. Er hoeven bijvoorbeeld maar weinig stappen te worden genomen, voordat de betaling uitgevoerd dient te worden. Hierdoor wordt een hogere conversie behaald. Niemand heeft ten slotte zin om diverse pagina’s eerst te moeten invullen, alvorens de betaling uitvoert kan worden en de bestelling definitief afgerond is. Tegenwoordig dient alles binnen enkele muisklikken afgerond te kunnen zijn. Verkoop gaat impulsiever en dient met het gewenste gebruiksgemak mee te bewegen. Een Magento 2 webshop is hiervoor ideaal! 

Voordelen van een Magento 2 webshop: 

 • Gestroomlijnde verwerking en beheer van offerte-aanvragen 
 • Verschillende gebruikersrollen en sub gebruikers mogelijk
 • Gepersonaliseerde collectie van producten
 • Promotie op klant(groep) niveau
 • Quick-order functionaliteit
 • Re-order functionaliteit en bulkbestellingen
 • Optimale order- en voorraadmanagement
 • SEO monitoring 
 • Krachtige performance 
 • Tevens gericht op B2B sales
 • Stabiel en gebruiksvriendelijk platform 

Bent u opzoek naar een passende webshop? Neem dan contact op met Creative ICT, zodat wij gezamenlijk met u alle voordelen door kunnen nemen van een Magento 2 webshop voor uw bedrijf! Bekijk onze website voor meer informatie: creativeict.nl of neem gelijk contact met ons op bij vragen. Wij gaan voor succesvol online!