Paragnost Rotterdam Evelien Foks – een veelzijdig spiritueel expert

Samenwerking Versterkt!

Paragnost Rotterdam Evelien Foks – een veelzijdig spiritueel expert

Dankzij de moderne wetenschap krijgen we met de dag meer duidelijkheid over de wereld waarin we leven. Wat er met ons en onze naasten gebeurt na onze dood blijft echter eFen groot mysterie. Gelukkig zijn er mensen die over de grenzen van dit leven heen kunnen kijken, en u in contact proberen te brengen met mensen waarvan u dacht dat ze u permanent ontvallen waren. De Rotterdamse Evelien Foks bijvoorbeeld, heeft al vanaf jonge leeftijd contact met personen die het leven hier op aarde hebben verruild voor het eeuwige bestaan na de dood.

Krijg antwoord op uw spirituele vragen bij een professionele paragnost Rotterdam

Wie op zoek is naar spiritueel advies, is bij mevrouw Foks aan het juiste adres. Mevrouw Foks kan haar gaven op tal van manieren inzetten om u te helpen bij spirituele kwesties. Zo kan deze paragnost Rotterdam onder meer het volgende voor u doen:

  • Contact leggen met overleden dierbaren
  • Het verdrijven van geesten en andere entiteiten uit uw woning
  • Het ontwikkelen van uw eigen spirituele gaven

Velen onder ons lopen na de dood van een gestorven dierbare rond met allerlei vragen waarop ze nooit antwoord hebben gekregen. Mevrouw Foks helpt mensen graag om deze onrust weg te nemen door alsnog in contact te komen met overledenen, en het antwoord op dergelijke prangende vragen boven water te krijgen. Behalve personen weet deze paragnost Rotterdam ook overleden dieren te bereiken in het hiernamaals. Zo kan zij u wellicht antwoord geven op de vraag waarom uw overleden kat ooit is weggelopen, of of uw hond u verwijt dat u hem heeft laten inslapen. Op eenzelfde manier weet mevrouw Foks ook het gesprek aan te gaan met geesten die tegen uw wil in uw huis rondwaren. In veel gevallen weet deze paragnost Rotterdam de geest duidelijk te maken dat zijn aanwezigheid niet langer gewenst is, en wijst hij hen de weg naar de volgende wereld. Zo kunnen u en uw huisgenoten voortaan weer rustig slapen.

Hoe gaat een consult in zijn werk?

Voor een ‘gesprek’ met een overledene heeft deze paragnost Rotterdam slechts een klein beetje informatie over deze persoon nodig. Vaak is een naam of een foto al voldoende om de persoon in het hiernamaals te kunnen identificeren en met hem of haar in contact te kunnen treden. Hierbij vormt mevrouw Foks als het ware de brug tussen de kosmos en u. Zo kan de overledene via mevrouw Foks rechtstreeks een boodschap aan u doorgeven. Op eenzelfde manier kan deze paragnost Rotterdam in contact treden met onbekende geesten die u achtervolgen. Tijdens een consult komt u zo te weten waarom deze geest het op u voorzien lijkt te hebben, en wordt de geest op zijn beurt uitgelegd waarom het beter is dat hij vertrekt en deze wereld definitief achter zich laat. Voelt u in uw dagelijks leven een zekere energie bij u, of heeft u soms gedachten die zomaar uit het niets naar boven komen? Dan beschikt u wellicht zelf over spirituele gaven. Anders dan veel andere helderzienden biedt deze paragnost Rotterdam ook spirituele begeleiding aan. Hierbij leert mevrouw Foks u om uw eigen kracht aan te voelen en in te zetten – zonder het gebruik van tarotkaarten, glazen bollen en andere hulpmiddelen. U bent van harte welkom voor een consult op locatie bij deze paragnost Rotterdam, maar wanneer u door omstandigheden niet fysiek aanwezig kunt zijn is het ook mogelijk om het consult telefonisch te houden. Mocht u meer willen weten over de spirituele diensten die mevrouw Foks aanbiedt, dan kunt u altijd eens een kijkje nemen op spiritueeladvies.nl of op spiritueeladvies.nl/.