Rondreizen door Peru baseren wij op bouwstenen

Samenwerking Versterkt!

Rondreizen door Peru baseren wij op bouwstenen

Steeds meer mensen wagen de stap naar volledig onbekende landen. Landen met een totaal ander geschiedenis, cultuur en natuur. Binnen Europa hebt u al heel wat mogelijkheden maar het wordt past echt uniek als u bijvoorbeeld gaat rondreizen door Peru of een ander land op dit zuidelijke continent. Ook Aziƫ en Afrika lenen zich hier prima voor. Maar ons hart ligt bij onze rondreizen door Peru. Kijk maar eens op toperu.nl en laat u overtuigen van de overweldigende natuur in het Andesgebergte, de Amazone die hier begint en eindigt aan de oostkust van Zuid-Amerika, de bijzondere diersoorten en natuurlijk de oeroude overblijfselen van de Inca-cultuur. U kunt tijdens uw rondreizen door Peru bergen oplopen of zelfs klimmen als u hierin ervaren bent. U kunt ook de oude Inca-trail lopen die uiteindelijk eindigt in de machtige verlaten stad Machu Picchu. Als u bij To Peru uw gewenste rondreizen door Peru samenstelt dan zult u zien dat u op basis van de gewenste duur van de reis maar ook op basis van uw budget diverse blokken kunt kiezen. Deze blokken stelen een bepaalde activiteit voor van 1 tot meerdere dagen. U kunt ze op uw gewenste wijze achter elkaar zetten en op die manier rondreizen door Peru samenstellen. Wel is het verstandig om u door ons te laten adviseren, zeker omdat wij het topografisch beter voor u kunnen ordenen. Dat zal immers heel wat winst qua reistijd opleveren.

U kunt fantastisch rondreizen door Peru, het land is er op gemaakt!

Wilt u zich liever laten verrassen? Geef dan uw gegevens aan ons door zodat we u een paar kant-en-klare rondreizen door Peru toe kunnen sturen. Beschouw ze als vrijblijvende offertes: u hebt een helder prijsoverzicht terwijl u nog helemaal nergens aan vast zit. Tijdens uw rondreizen door Peru hoeft u dankzij onze hulp ook geen rekening meer te houden met overnachtingen. Wij boeken namelijk:

  • Alle hotels waar u in verblijft,
  • Alle vervoersmiddelen die u van het ene blok naar het andere blok brengen. Dat wil zeggen: van de ene activiteit naar de andere onvergetelijke activiteit,
  • En alle activiteiten waarvoor men zich moet opgeven.

U hebt geen visum nodig, tenzij u langer dan zes maanden blijft, maar wel een paspoort: met enkel een ID zal het u niet lukken om voorbij de beveiliging op Schiphol te komen. Ook vaccinaties naar dit land zijn niet nodig ook al wordt het aanbevolen om een vaccinatie voor DTP, gele koorts en hepatitis A te nemen. Dit is een aanbeveling en dus niet verplicht. Het hangt er immers vanaf hoelang u gaat, welke regio u bezoekt en uw eigen gezondheidssituatie. Informeer bij de GGD naar uw opties. Naast het feit dat we in deze tekst de nadruk leggen op de rondreizen door Peru die u zelf aan de hand van de diverse activiteitsblokken samenstelt kunt u ook kiezen uit maar liefst 6 verschillende rondreizen die we standaard aanbieden aan groepen en individuen. Deze met zorg uitgezochte reizen leiden u langs bepaalde streken van dit prachtige land. Een reden om nog eens terug te keren bij ons voor een reis naar Peru zult u dan ook zeker hebben!

Laat u droom uitkomen en bezoek Zuid-Amerika

Bent u overtuigd van ons verhaal en wilt u rondreizen door Peru mogelijk gaan maken voor u, uw partner, een vriendengroepje of uw gezin? Vraag dan een offerte aan. Let er op dat de prijzen exclusief vluchten zijn. Die zult u zelf moeten boeken. Houd er dan rekening mee dat u op tijd boekt zodat het naadloos aansluit op de rondreis van uw dromen!