Tapijt laten reinigen?

Samenwerking Versterkt!

Tapijt laten reinigen?

Is uw vloerkleed of tapijt vuil en wilt u deze laten reinigen? Bij Cinco Cleaning beschikken ze over de beste technieken en nieuwste machines om uw vloerkleed of tapijt weer een tweede leven te geven. Voordat ze uw tapijt reinigen wordt deze uitgebreid geïnspecteerd op kleur doorloop, zwakke plekken en beschadigingen. Vervolgens wordt aan de hand hiervan de meest optimale reinigingsmethode bepaald. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw vloerkleed op een veilige manier gereinigd wordt.

Tapijt reinigen in stappen

Ze nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Daarom verzorgen zij alles van het ophalen van het vuile vloerkleed tot het afleveren en uitrollen op de juiste plaats van het schone vloerkleed. Lees hier meer over de werkwijze, die verloopt in 9 stappen:

  • Offerte aanvraag
  • Ophalen
  • Voorinspectie
  • Kloppen
  • Reinigen
  • Extra vlekbehandeling
  • Spoelen
  • Drogen en na inspectie
  • Verpakken en afleveren

De eerste stap naar een schoon tapijt is het aanvragen van een offerte. Via de website kunt u gemakkelijk en snel een een Gratis Online Offerte aanvragen. Of als u liever iemand spreekt dan zijn ze van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar op 088-2999299. Als u akkoord gaat met de offerte, dan maken ze in overleg met u een afspraak om uw tapijt op te komen halen. Tijdens de voorinspectie zal één van de vloerkleed experts uw tapijt grondig bekijken. Hij zal aandachtspunten vaststellen en bepalen hoe en met welke producten het tapijt het beste gereinigd kan worden. Dit is afhankelijk van de staat en de eigenschappen van het vloerkleed. Het tapijt wordt getest op kleurechtheid zodat er geen risico is op doorloop van kleuren. Daarna gaan ze het tapijt kloppen. Afhankelijk van de voorinspectie zal dit machinaal, handmatig of door middel van luchtblazers gebeuren. Dit is één van de belangrijkste stappen bij het tapijt reinigen, omdat ze hier het tapijt al ontdoen van veel los en droog vuil. Ook afhankelijk van de voorinspectie wordt uw tapijt op de grondigste en veiligste manier gereinigd. Een antiek wollen tapijt wordt op een andere manier gereinigd dan een hoogpolig synthetisch vloerkleed. Ze beschikken over alle machines en kennis om alle vloerkleden de beste behandeling te geven. Ieder tapijt kunnen ze dus reinigen. Hardnekkige vlekken die er met de reiniging niet uit zijn gegaan zullen ze apart na behandelen. Zo proberen ze tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Helaas kunnen ze niet garanderen dat alle vlekken ook helemaal verwijderd kunnen worden. Dit komt omdat sommige vlekken de vezel aangetast kunnen hebben waardoor de vezel verkleurd is.

Tapijt reinigen bij Cinco Cleaning 

De missie van Cinco Cleaning is de klant verrassen met service en resultaat. Ze noemen dit intern “Cheerleaders maken”. En een Cheerleader is eigenlijk gewoon een blije klant. Daar worden zezelf ook blij van. Maar hier houdt het niet op, Cheerleaders zijn ook blije medewerkers, partners en leveranciers.

Ze werken elke dag keihard aan het realiseren van dit doel. Elke dag worden er tientallen kleden afgeleverd en tapijt en meubels op locatie gereinigd en onze klant staat daarbij altijd centraal. Ze willen de klanten een onvergetelijke ervaring geven. Als ze hierbij een gezonde winst kunnen maken, dan kunnen ze ook Cheerleaders maken van de medewerkers, partners en leveranciers. Zo proberen ze een klein verschil te maken in deze wereld en iedereen met wie ze in aanraking komen een glimlach te bezorgen. Laat uw tapijt dus reinigen bij Cinco Cleaning