Trouwen Drenthe

Samenwerking Versterkt!

Trouwen Drenthe

“Wil jij trouwen in Drenthe? Dan is het eerste waar jij aan denkt natuurlijk het uitzoeken van een fijne trouwlocatie. Er zijn heel veel zaken die je moet regelen, maar dit is toch eigenlijk wel het eerste wat je vast moet leggen. Trouwkleding uitzoeken kan wat later nog wel, net als het uitkiezen van de ring. Maar voordat je ook maar iets kunt doen, moet je een locatie hebben die beschikbaar is op de dag dat jullie graag in het huwelijksbootje willen treden. Wacht je hier te lang mee, dan kan het maar zo zijn dat je niet kunt trouwen in Drenthe op de plek waar jij dit graag wilt. Er zijn veel locaties waar je uit kunt kiezen, maar er zijn ook veel mensen die daar hun bruiloft willen houden. Sommige data zijn bovendien behoorlijk populair, dus als jullie die ook in gedachten hebben, dan is het echt raadzaam om op tijd te gaan kijken welke mogelijkheden er zijn en welke er beschikbaar zijn op de door jullie gewenste datum. Heb je dat eenmaal geregeld, dan kun je met de rest aan de slag gaan, je hebt dan immers een trouwdatum vaststaan waar naartoe gewerkt kan worden. Ga je trouwen in Drenthe, dan moet je dus eerst een locatie vinden!

Locatie voor trouwen Drenthe

Zoals gezegd kun je kiezen uit diverse trouwlocaties als je wilt trouwen in Drenthe. Wat dat betreft hoeft er dus geen probleem te zijn, maar de ene plek zal jullie meer aanspreken dan de andere. Sommigen geven bijvoorbeeld de voorkeur aan een heel modern gebouw, terwijl anderen het liefst kiezen voor een monumentaal pand of een kerk. Zoveel mensen, zoveel wensen. En dat geldt ook voor het feest. Ook daarvoor moet je natuurlijk een locatie uitkiezen als je gaat trouwen te Drenthe. Kies jij voor een plek waar je alles in één keer kunt doen, waar je zowel de huwelijksvoltrekking plaats kunt laten vinden, als de receptie en het feest? Of rijd je deze dag van plek naar plek? Voor beide is natuurlijk wel wat te zeggen, de keus is helemaal aan jullie, het is maar net wat het best bij jullie past, wat jullie het handigst vinden. Trouwen in Drenthe, of waar dan ook, is dus niet iets wat je zomaar eventjes doet, er komt nog best wat bij kijken!

Resort Zuiddrenthe

Zijn jullie op zoek naar een mooie plek om te trouwen in Drenthe? Een plek waar je ook meteen de receptie en het feest kunt houden? En waar ook slaapgelegenheid is voor jullie zelf en jullie gasten? Dan moet je zeker kiezen voor Resort Zuiddrenthe. Zij bieden bruidsparen:

  • een officiële trouwlocatie
  • mogelijkheid tot receptie, diner en feest
  • mogelijkheid om het feest buiten te houden
  • bemiddeling voor entertainment
  • verzorging van de bruidstaart en de bloemen
  • slaapgelegenheid in de vorm van 27 kamers

Bovendien vind je bij hen ook een golfbaan en een wellness & beauty centrum. Zij zijn dus niet alleen een heel geschikte plek om te trouwen in Drenthe, je kunt er ook prima feestvieren en je ontspannen. Als jouw gasten van verder weg moeten komen, is het natuurlijk heel erg prettig als zij ook direct een slaapplek hebben en daar niet meer voor hoeven te rijden. Zelf kun je hier ook heerlijk je laten verwennen en ervoor zorgen dat je er helemaal fris en fruitig uitziet op je grote dag. Laat je verwennen met sauna, wellness of beauty en je zult er zeker stralend uitzien. En ook jullie kunnen hier natuurlijk prima overnachten! Willen jullie trouwen in Drenthe, dan is Resort Zuiddrenthe dus absoluut het overwegen waard!”