Trui bedrukken

Samenwerking Versterkt!

Trui bedrukken

“De website en webshop van Shirtprint.nl doet meer dan alleen trui bedrukken. Hier vind je een uitgebreide service op het gebied van bedrukking van kleding als shirts en hoodies. Hier denk je er in eerste instantie aan om een bestaand ontwerp te laten afdrukken op een kledingstuk. Dit gebeurt vaak voor bedrijven die truien, vesten of shirts willen bedrukken met een bedrijfslogo. Maar het is net zo leuk om een uniek ontwerp af te laten drukken op een trui of shirt en deze als cadeau weg te geven. Of je gaat er zelf in lopen en de reacties komen dan vanzelf jouw kant op. Iedereen gaat je dan vragen voor zo’n zelfde trui bedrukken. Shirtprint.nl is er voor iedereen. Dit heeft niet alleen betrekking op zakelijke of particuliere klanten, maar ook op de creatieve mensen onder ons. Wie weet barst jij van de ideeën om op truien en shirts af te drukken. Wie weet maak jij hier regelmatig schetsen van, maar weet je niet hoe je deze werkelijk op je trui of shirt te krijgen. Ook hierin helpt shirtprint.nl je op weg. Namelijk met de ontwerptool op de website. Hierin kan je zelf aan de slag om je ontwerp vorm te geven voor de trui bedrukken.

Jouw ontwerp voor een trui bedrukken

Ontwerpen op shirtprint.nl is heel eenvoudig en het programma wijst zich vanzelf. Eerst selecteer je het artikel voor trui bedrukken. Voor een trui zal dat snel een hoodie zijn, maar het kan ook een shirt of polo zijn. Vervolgens ga je naar het programma waar je een eigen ontwerp kan maken. Zodra je een kledingstuk hebt gekozen voor trui bedrukken, klik je op Stap 1: Ontwerp & Kleurkeuze. Je komt dan terecht in het ontwerpprogramma waarin je de volgende secties kan invullen:

  • Je geeft de plek aan waar jouw ontwerp afgedrukt kan worden.
  • Bij Tekst/Vormen tik je de tekst in en selecteer je het lettertype. Zelfs de uitlijning, tekstkleur, de grootte en de randkleur zijn aan te passen, net als de vorm waarin de tekst afgedrukt staat. Dit kan in een cirkel, een vierkant of een driehoek.
  • Heb je een leuke afbeelding? Dan kan je deze uploaden of je kiest een illustratie uit het programma zelf uit een van de categorieën als auto, dieren, faces, famous en nog veel meer.

De afbeelding voeg je toe in het systeem als een JEPG of een PNG bestand. Alleen dan is trui bedrukken met jouw ontwerp mogelijk. Tevens moet je aangeven dat jij het recht hebt om de afbeelding te gebruiken voor trui bedrukken via shirtprint.nl.

Maak je account aan

De shirts, polo’s en truien zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend tussen de S en de 2XL maat. Mocht je willen weten hoe het materiaal is bewerkt voor een trui bedrukken, dan lees je dit in de omschrijving. Naast een uitgebreide beschrijving over het stikwerk, de mouwen, het model en de stof, staat ook aangegeven hoe zwaar de trui is en van welk materiaal het is samengesteld. Zodra je hier een bestelling doet voor trui bedrukken, dan maak je een account aan op shirtprint.nl. Het voordeel is dat jouw bestellingen en gegevens bewaard worden en makkelijk zijn terug te vinden. Dit is handig als je jouw bestelling nogmaals wilt doen. Met andere woorden, als jouw ontwerp een succes is en meerdere mensen ermee willen rondlopen. Met bestelhistorie haal je eenvoudig jouw eerdere bestellingen tevoorschijn. Haal jouw ontwerpen gauw uit jouw schetsboek en laat deze via shirtprint.nl op een trui bedrukken. Binnen een paar dagen heb jij jouw creatie in huis die je kan uitdelen of cadeau kan geven, aan jezelf of iemand anders.”