Voor uw kind een t shirt bedrukken?

Samenwerking Versterkt!

Voor uw kind een t shirt bedrukken?

Wilt u graag voor uw eigen kind een t shirt bedrukken? Of beter gezegd: laten bedrukken? Of wilt u voor een kind een t shirt bedrukken zodat u het aan de ouders kunt schenken? Een pasgeboren baby kan u natuurlijk niet bedanken, maar wel het shirt dragen. Als docent van een basisschool of een middelbare school bent u wellicht verantwoordelijk voor de inkoop van speciale kleding op bijzondere dagen. Het kan bijvoorbeeld geen kwaad om voor een grote groep kinderen speciale shirts te ontwerpen en om ze te laten bedrukken met de gegevens van hun klas en school. Voor schoolreisjes is dat ideaal want zo kunt u uw eigen groep onderscheiden van de rest. En wat te denken van een sportdag? Klassen strijden tegen elkaar in verschillende kleuren shirts zodat het duidelijk is wie tegen wie sport. Laat voor het kind een t shirt bedrukken met daarop zijn eigen naam en de naam van de school, dan houden ze er een leuke herinnering aan over. In groten getale voor een kind een t shirt bedrukken is bij ons mogelijk dus wacht niet langer maar kijk even op onze website: textieldrukkerij-thinkahead.nl. Maar u hoeft bij ons niet per definitie in bulk te bestellen, ook singuliere bestellingen verwerken wij dagelijks voor mensen in het hele land. Ook al bevindt onze drukkerij zich in Dordrecht, u kunt online uw bestelling plaatsen en dat betekent dat we een landelijke dekking kunnen garanderen.

Wij kunnen binnen een dag voor een kind een t shirt bedrukken

Is een zus onlangs bevallen of een goede vriendin? En zoekt u daarom naar een origineel kraamcadeautje? Ga dan 3 shirts bestellen voor zowel de moeder de vader als voor het kind. Een t shirt bedrukken met bijvoorbeeld de namen van hun drieën met daarnaast een inspirerende quote of een vrolijke boodschap zal het zeker goed doen. maar het hoeft niet iets tekstueel te zijn, afbeeldingen kunnen we uiteraard ook op uw gewenste kleding bedrukken. Wij denken in ieder geval graag met u mee want door de jaren heen hebben we heel wat unieke en inspirerende designs verwerkt tot prachtige eindproducten. Voor uw kind een t shirt bedrukken is dan ook een peulenschil. U wilt aldus voor uw kind een t shirt bedrukken:

  • Dan neemt u allereerst even een kijkje op onze website zodat u wat inspiratie kunt opdoen,
  • Maak vervolgens een keuze door het gewenste shirt op te zoeken. U kunt de kleur bepalen en natuurlijk ook de maat. Uploadt een afbeelding of vermeldt wat we er qua tekst op moeten zetten.
  • Rond de bestelling af door uw gegevens in te vullen en te betalen met behulp van een online betaalservice of uw creditcard.
  • Reken er doorgaans maar op dat we direct beginnen met drukken zodat u morgen al het geschenken in huis hebt.

Zoekt u naar ideeën? Kijk dan even op onze website rond

Niet alleen kunt u voor een kind een t shirt bedrukken. We zijn van alle markten thuis en kunnen u daarom ook helpen aan allerlei relatiegeschenken en promotieartikelen met daarop het bedrijfslogo, de naam of de pakkende slogan van de firma erop afgedrukt. Bij grote bestelling begrijpen we dat u wellicht nog even de kat uit de boom wilt kijken en daarom sturen we u graag eerst nog even een compleet vrijblijvende offerte toe. U bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom in onze drukkerij in Dordrecht, op de site vindt u de actuele openingstijden. En wilt u ons graag volgen? Dan hopen we dat u onze Facebookpagina een like geeft! Kijkt u ook eens op textieldrukkerij-thinkahead.nl.