Voor wie is deze time management cursus bedoeld?

Samenwerking Versterkt!

Voor wie is deze time management cursus bedoeld?

Er zijn maar al teveel mensen die op dagelijkse basis veel stress hebben doordat ze constant een gebrek aan tijd ervaren. Ontzettend zonde, want met een goede time management cursus kun je heel gemakkelijk leren hoe je slimmer met je tijd omgaat. De cursus van Tijdwinst.com is specifiek ontwikkeld voor mensen die een constante onrust ervaren, of dat nu in hun privé-leven of op het werk is. De meeste mensen die deze time management cursus boeken doen dat echter voor hun werk. Sterker nog, hij wordt heel vaak geboekt door groepen collega’s die allemaal de behoefte hebben om slimmer met de beschikbare tijd om te gaan. Het fijne daaraan is dat iedereen op de werkvloer de cursus heeft gevolgd en dus ook dezelfde aanpak zal hanteren als jij. Dit is ontzettend praktisch, want zo hoef je nooit meer uit te leggen waarom je een bepaalde planning hanteert of waarom je pas ’s middags op een bepaalde mail kon reageren. Je kunt namelijk niet alles tegelijk, hoe graag je dat ook zou willen. Dit kan in je thuissituatie voor problemen zorgen, maar over het algemeen levert het op je werk veel meer stress op. Er wordt daar van alle kanten aan je getrokken en je baas wil natuurlijk dat je zoveel mogelijk werk verzet in de beschikbare tijd. Hoe je dat doet leer je in deze time management cursus, welke speciaal voor mensen is die een constant gebrek aan tijd ervaren.

In je eentje een time management cursus volgen

Je kunt natuurlijk zoals we hierboven al beschreven samen met een groep collega’s die time management cursus volgen. Als je dat echter liever in je eentje doet kan dat echter ook. Bij dezelfde aanbieder kun je je aanmelden voor een 1-daagse cursus, die je gaat volgen samen met een groep mensen die je niet kent, maar die blijkbaar allemaal tegen dezelfde zaken aanlopen. Anders hadden ze zich niet voor deze cursus aangemeld natuurlijk. Overigens wordt de cursus gegeven in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, dus je hoeft niet bang te zijn voor enorme klaslokalen. Deze aanbieder heeft namelijk persoonlijke aandacht zeer hoog in het vaandel staan, en deze manier van lesgeven leent zich perfect voor feedback op maat en een persoonlijk actieplan.

Wat leer je tijdens deze cursus?

Nu je weet voor wie de time management cursus bedoeld is wil je natuurlijk ook weten wat je er precies gaat leren. ‘Beter en slimmer met je tijd omgaan’ dekt de lading natuurlijk niet volledig, maar volgend rijtje voorbeelden misschien wel:

  • Hoe je je perfectionisme kunt begrenzen
  • Hoe je op constructieve wijze ‘nee’ kunt zeggen
  • Hoe je je inbox en alle mappen op je computer kunt ordenen
  • Hoe je niets meer vergeet te doen
  • Hoe je 100% overzicht houdt
  • Hoe je een betere balans tussen werk en privé creëert

Al deze (en nog veel meer!) zaken samen gaan ervoor zorgen dat jij je op dagelijkse basis veel kalmer voelt, simpelweg doordat je die constante tijdsdruk niet meer ervaart. Dit geeft veel mensen ontzettend veel lucht en ruimte, waardoor ze wilden dat ze die time management cursus eerder hadden gedaan…