Waar koop je aquarium led verlichting?

Samenwerking Versterkt!

Waar koop je aquarium led verlichting?

Als liefhebber van aquariums weet ik hoe belangrijk goede verlichting is. Je wilt dat al je vissen, koraal en planten goed zichtbaar zijn, maar het moet wel nog heel natuurlijk ogen allemaal. Daarom ben ik zo’n fan van de aquarium led verlichting van de LedStripKoning. Ik bestelde er voor het eerst enkele jaren geleden, voor het kleine aquarium dat we op onze slaapkamer hebben staan, en kwam er onlangs terug om aquarium led verlichting voor in onze huiskamer te kopen. Daar hebben we namelijk een nieuw aquarium laten installeren met allemaal heel bijzondere vissen erin. Het is ongelooflijk hoeveel sfeer het meteen gaf in huis, maar we wilden op het gebied van verlichting wel iets bijzonders doen, daarom klopten we aan bij de LedStripKoning. Daar kun je namelijk hele handige ledstrips in verschillende kleuren kopen, speciaal voor aquariums. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere varianten, dus je kunt zelf kiezen welk sfeertje je voor ogen hebt. Je kunt de aquarium led verlichting namelijk krijgen in de volgende uitvoeringen:

  • Met warm wit led verlichting
  • Met koud wit led verlichting
  • Met RGB kleuren verlichting

Wij kozen voor de warme, witte verlichting als standaard aquarium lampjes, en bestelden daar een ledstrip met RGB kleuren bij om af en toe eens af te kunnen wisselen. Deze kun je in diverse kleuren laten branden met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening, en vooral als we bijvoorbeeld een feestje hebben maken we daar veel gebruik van. 

Gekleurde aquarium led verlichting

Zoals ik al zei hebben wij naast de standaard, warm wit verlichting ook een strip voor gekleurde aquarium led verlichting Waar koop je aquarium led verlichting?besteld bij de LedStripKoning.be. Deze hebben we helemaal bovenin het aquarium bevestigd zodat hij haast niet opvalt, enkel als hij brandt. Zodra we een feestje of verjaardag hebben is er altijd wel iemand die de afstandsbediening grijpt en de kleuren van de verlichting van ons aquarium aanpast. Het is een heel geliefd speeltje bij ons in huis. En ik moet toegeven: Met de gekleurde aquarium led verlichting ziet ons aquarium er nog veel mooier uit. De vissen worden nog exotischer dan ze al waren en het geheel krijgt een beetje een tropisch tintje, en dat in ons koude kikkerlandje. 

Een aquarium onderhouden

Veel mensen vragen ons of het niet moeilijk is om dat grote aquarium te onderhouden, maar dit valt ons echt reuze mee. Je moet af en toe het glas schoonmaken, zowel van binnen als van buiten, maar dit kan met een handige, magnetische schrobber. Verder ligt er af en toe vuil op de bodem wat je moet weghalen en moet natuurlijk soms het water worden ververst. De aquarium led verlichting zit slechts deels in het water, en dat deel moet je soms schoonmaken, maar de gekleurde aquarium led verlichting die we bovenin hebben bevestigd hoeven we nooit iets aan te doen, hooguit een beetje afstoffen van tijd tot tijd. Het onderhoud van ons aquarium is ons dus echt reuze meegevallen, los van het feit dat je natuurlijk af en toe een dood visje aantreft die boven drijft. Dit houdt je toch, en gelukkig zijn (kleine) nieuwe vissen niet zo heel duur.