Waar kun je een knikkerbaan kopen?

Samenwerking Versterkt!

Waar kun je een knikkerbaan kopen?

Het is alweer even geleden, maar ook ik kon als kind zijnde urenlang spelen met mijn knikkerbaan. We hadden thuis zo’n bouwpakketje waarmee je zelf een ban kon bouwen, en hier konden we echt uren zoet mee zijn. Geen enkel meubel in huis was veilig, want we gebruikten naast de normale onderdelen ook stoelen en kleine tafeltjes om onze knikker baan extra groot mee te maken. Tegenwoordig zie je gelukkig dat de knikkerbaan weer helemaal terug is van weggeweest, als het aan Het Speelgoedpaleis ligt tenminste. Dit is een webshop boordevol speelgoed (de naam zegt het natuurlijk al) en daar bestel je onder andere knikkerbanen in allerlei kleuren en materialen, en natuurlijk de knikkers zelf. Zonder knikkers kun je immers niet spelen met je knikker baan. Ongelooflijk eigenlijk hoe zoiets simpels als een glazen balletje zo populair is geworden, vind je niet? Iedereen kent knikkers en iedereen weet wat je ermee moet doen. Je kunt natuurlijk een ouderwets potje knikkeren met je vriendjes, broertjes of zusjes, maar als je met zijn allen een echte knikkerbaan bouwt heb je er nog veel meer plezier van. Als je niet weet waar je deze moet kopen zou je eens kunnen kijken op de website van Het Speelgoedpaleis. Daar vind je namelijk en heel groot assortiment unieke knikkerbanen, die je zelfs met elkaar kunt combineren voor een extra wow-effect. Daarmee bouw jij gegarandeerd de allergrootste knikker banen ooit!

Houten of kunststof knikkerbaan

Bij Het Speelgoedpaleis kun je knikkerbanen kopen van verschillende materialen, het is dus maar net waar jij (of je ouders) de voorkeur aan geeft. Een houten knikkerbaan oogt heel natuurlijk en is bovendien beter voor het milieu. Deze is dan ook heel populair onder de klanten van Het Speelgoedpaleis. Die van Quadrilla bijvoorbeeld, is helemaal van hout. Deze koop je als volledig pakket met allerlei verschillende onderdelen, waarmee je direct aan de slag kunt met het bouwen van een knikkerbaan. 

Online speelgoed bestellen

Bij Het Speelgoedpaleis vind je overigens niet alleen die toffe knikkerbaan in vrolijke kleuren, ze verkopen namelijk nog veel meer ander speelgoed. Ze heten niet voor niets Het Speelgoedpaleis, want ze hebben werkelijk alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van spelen. Hun assortiment omvat namelijk onder andere:

  • Speelgoed voor buiten
  • Creatief speelgoed om mee te knutselen
  • Kleine cadeautjes, bijvoorbeeld voor in de schoen
  • Verkleedkleren voor rollenspellen
  • Allerlei poppen en knuffels
  • Leerzame spelletjes zoals puzzels

Je kunt het zo gek niet bedenken of Het Speelgoedpaleis heeft het op voorraad als het om speelgoed gaat. En het makkelijke is: Je kunt alles heel eenvoudig online in hun webshop bestellen. Of het nu om die coole knikkerbaan gaat, een setje kinderboeken of hippe schoolspullen, alles wordt netjes voor je ingepakt en snel op het door jou opgegeven adres bezorgd. Bovendien leveren ze al helemaal gratis bij orders vanaf €35, en het is echt niet moeilijk om aan dat bedrag te komen. Het Speelgoedpaleis heeft namelijk werkelijk alles op speelgoedgebied en waarschijnlijk zelfs meer dan je zou verwachten. Laat je inspireren en bezoek hun webshop vol speelgoed, en verwen je kids met het nieuwste van het nieuwste op speelgoedgebied!