Waarom buitenshuis voetbal live kijken?

Samenwerking Versterkt!

Waarom buitenshuis voetbal live kijken?

In Nederland gaan veel mensen maandelijks of zelfs wekelijks voetbal live kijken. Waarom is het zo populair om dit te doen? Daar zullen de meningen uiteraard over verschillen. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om live voetbalwedstrijden te gaan bekijken. Voor veel mensen gaat het vooral om het gezelschap. Thuis alleen op de bank zitten is natuurlijk lang niet zo leuk als in een café of op een andere locatie samen wedstrijden aanschouwen. Toch hoeft dit niet een reden te zijn voor voetbal live kijken op een andere locatie. Veel mensen hebben thuis ook iemand om samen een wedstrijd mee te kijken. Meestal zijn er toch minstens twee gezinsleden die gek zijn op voetbalmatches. En mocht er niemand in het gezin zijn die de passie deelt, dan kun je altijd vrienden, buren of familieleden uitnodigen zodat je de ervaring toch met iemand kunt delen. In je huis voetbal live kijken kan dus net zo gezellig zijn als in een andere omgeving. Of biedt het toch net wat extra’s als je naar een voetbalcafé of zelfs een plein of stadion gaat voor jouw wekelijkse dosis aan voetbal? Veel mensen zullen hier zeker ja op antwoorden. Hoewel het vermakelijk kan zijn om thuis van sportwedstrijden te genieten, is het gewoonweg niet hetzelfde als in een stadion of café.

Waar kun je voetbal live kijken?

Veel mensen kiezen ervoor om een café te bezoeken voor voetbal live kijken. Naast het gezelschap zorgt ook de sfeer net dat beetje extra. Bovendien kun je genieten van heerlijke drankjes en hapjes tijdens de wedstrijd. In tegenstelling tot bankhangen is een bezoek aan een voetbalcafé een echte beleving. Ben je woonachtig in Rotterdam? Dan is voetbal live kijken in het bijzonder aan te raden. Deze stad wordt wel de voetbalhoofdstad van Nederland genoemd. Sommige jaren zijn er zelfs drie teams actief in de Eredivisie. Het is dan ook niet gek dat er veel locaties zijn waar je livewedstrijden kunt aanschouwen. Maar wat is nou de beste optie als je op zoek bent naar een leuk, sfeervol voetbalcafé? Wie weet is Café The Hide Away iets voor jou. Dit is al meer dan 25 jaar het Feyenoordcafé in de wijk Rotterdam-Zuid. Uiteraard is deze plek alleen een aanrader voor de echte Feyenoordfan. Ben je een aanhanger van Sparta of Excelsior, dan kun je beter een andere optie proberen. Ben je supporter van Feyenoord of wil je vooral gewoon een mooi potje voetbal zien? Dan ben je bij The Hide Away aan het goede adres.

Voetbalcafé in Rotterdam

Als voetbalstad heeft Rotterdam natuurlijk veel voetbalcafés om uit te kiezen. Wat maakt Café The Hide Away zo speciaal? Allereerst bestaat deze locatie al tientallen jaren. Je zult er dan ook veel trouwe, vaste gasten aantreffen. De sfeer zit er iedere avond goed in. Ben je op zoek naar een levendig café? Kijk dan zeker op Cafethehideaway.nl voor het adres en meer informatie. Naast voetbal live kijken, kun je voor nog meer terecht. Uiteraard kun je ook gewoon langsgaan om een lekker biertje te drinken na het werk of in het weekend. Wil je speciaal voetbal live kijken, dan wordt aangeraden om op tijd te gaan. Al 3,5 uur voor een wedstrijd beginnen de eerste gasten binnen te lopen. Wil je een goed plekje hebben om alles goed te kunnen zien, ga dan op tijd op pad. Interesse in een bezoek aan dit stadscafé? Dan is het goed om te weten dat:

  • De locatie van dinsdag t/m zondag geopend is
  • Je ook terecht kunt voor Jupiler wedstrijden
  • Alle lopende evenementen ook op de facebookpagina te vinden zijn