Wat kan de acupunctuur in Gouda voor je betekenen?

Samenwerking Versterkt!

Wat kan de acupunctuur in Gouda voor je betekenen?

In de praktijk voor acupunctuur in Gouda in je terecht met een breed scala aan klachten. De reden daarvoor is dat acupunctuur zijn uitwerking heeft op het gehele lichaam, en niet enkel op één specifieke plek. En omdat de acupuncturist in deze praktijk aangesloten is bij de officiële beroepsverenigingen staat ze ook vermeld op de website AcupuncturistenOverzicht.nl. Op deze site hebben ze namelijk een lijst opgesteld van acupuncturisten die werken volgens deze, officiële richtlijnen. Je weet als je bij een van hen aanklopt dus altijd zeker dat je te maken hebt me een professional, zoals Veroni Luk van de praktijk voor acupunctuur in Gouda. Zij werkt al jaren als acupuncturist en heeft super veel ervaring opgedaan met allerlei verschillende klachtenpatronen. Bij haar ben je dus in goede handen als je wilt ontdekken of je met behulp van deze mooie, Oosterse geneeswijze van je klachten af kunt komen. Overigens heeft Veroni zowel een praktijk voor acupunctuur in Gouda als in Waddinxveen, dus je kunt zelf kiezen waar je een afspraak wilt maken. Zijn beide praktijken niet bij jou in de buurt? Dan kun je via de website van Acupuncturisten Overzicht ook een andere praktijk vinden die wellicht wat dichter bij jou in de buurt ligt. Ze hebben er namelijk een acupuncturistenoverzicht.nl staan van door het hele land, en er zit er dus altijd wel eentje vlakbij jou. 

Met hoofdpijn naar de praktijk voor acupunctuur in Gouda

Veroni Luk heeft als acupuncturist veel ervaring met mensen die chronische hoofdpijn ervaren. Het lastige daaraan is dat een huisarts er doorgaans geen oplossing voor heeft, voornamelijk doordat de oorzaak erg onduidelijk is. Dit is heel logisch, want de huisarts kan niet voelen wat Veroni in haar praktijk voor acupunctuur in Gouda voelt, namelijk hoe het er voorstaat met de doorstroming van energie in je meridianen. Als er daar ergens een blokkade zit, of de energie stroomt juist te snel, dan kun je daar allerlei klachten van krijgen, waaronder chronische hoofdpijn. De oplossing zit hem dan niet in een pilletje of behandeling door een arts, maar in het herstel van die doorstroming van energie. En dat kun je bereiken door een behandeling te krijgen in de praktijk voor acupunctuur in Gouda. Veroni voelt aan de hand van een polsdiagnose hoe je meridianen stromen en op welke punten deze wel wat ondersteuning kunnen gebruiken, waarna ze daar naaldjes zet. Vaak worden mensen tijdens zo’n behandeling heel lui, of voelen ze zich juist super energiek. Iedereen reageert er anders op.

Met stressklachten naar de acupunctuur in Gouda

Of je klachten nu fysiek of mentaal zijn, in de praktijk voor acupunctuur in Gouda kun je met beiden terecht. Ook ogenschijnlijk psychische klachten vinden namelijk vaak hun oorsprong in een onbalans in je energie. Je kunt dus met onder andere de volgende klachten bij een acupuncturist terecht:

  • Chronische hoofdpijn
  • Diverse pijnklachten
  • Burnout of depressie
  • Slecht kunnen slapen

Dit is nog slechts een kleine greep uit het grote aantal klachten waarbij acupunctuur kan helpen. Ben je benieuwd of jouw klacht er ook tussen zit? Neem dan vooral even contact op met Veroni Luk, want zij kan je er meer over vertellen. Lees meer…