Wij hebben een goochelaar gehuurd voor ons bedrijfsfeest

Samenwerking Versterkt!

Wij hebben een goochelaar gehuurd voor ons bedrijfsfeest

Ik werk als manager van de schoonmaak in een groot ziekenhuis in Nederland. Wij hebben ieder jaar de ‘dag van de schoonmaker’ en omdat ik het belangrijk vind dat de mensen die voor ons werken, weten dat wij hen waarderen, pak ik ieder jaar flink uit op deze dag. Dit jaar was het budget wat krapper omdat ook ons ziekenhuis flink moet besparen. Dat was voor mij echter geen probleem, want ik doe altijd mijn best om een zo’n mooi mogelijke dag te organiseren zonder dat ik daar geld voor over de balk hoef te smijten. Ik ben daarom eens even gaan kijken welke mogelijkheden ik had om een onvergetelijke dag te organiseren. Het plan was om een diner te organiseren bij ons in de kantine. Iedereen zou vervolgens een tas vol kadootjes mee naar huis krijgen. Het leek mij leuk om tijdens het diner wat vermaak te bieden en zo kwam ik op het idee om een goochelaar in te huren. Deze goochelaar kon dan het publiek gaan vermaken. Dat leek mij een heel leuk idee en ik ben daarom eens even gaan kijken waar ik een goochelaar kon vinden. Het is namelijk niet zo dat ik een la opentrek en dat ik daar dan een goochelaar uit kan toveren. Gelukkig kun je tegenwoordig heel eenvoudig op het internet op zoek gaan naar mensen die werkzaam zijn als goochelkunstenaar. Ik kwam toen ook al heel snel terecht op de site van Richmagic.nl. Deze man leek mij meteen een heel goede goochelaar. Hij heeft een heel mooie site gebouwd waar hij ook filmpjes heeft geplaatst van de trucs die hij kan uitvoeren. Daar wilde ik graag even naar kijken voordat ik deze tovenaar boekte. Ik zag in het filmpje dat hij mij ademloos kon boeien dus ik wilde deze goochelaar graag uitnodigen om ons diner te veraangenamen. Ik heb dus contact met hem opgenomen en ik kreeg te horen dat hij op de dag van de schoonmaak, nog geen enkele afspraak had staan.

Deze goochelaar weet het publiek ademloos te boeien

Toen wij eenmaal hadden besproken wat wij van deze goochelaar verwachtten, heeft hij heel leuke trucs voor ons bedacht. Wij vonden het leuk om het een beetje in het thema van het ziekenhuis te houden en hij heeft daarom heel leuke trucs voor ons voorbereid. De mensen vonden het heel erg leuk dat wij een goochelaar hadden uitgenodigd. Zij hebben met heel veel plezier naar deze goochelaar gekeken. Deze goochelkunstenaar toverde de een na de andere prachtige truc uit zijn hoge hoed en wij hebben genoten van zijn show. Wij hadden niet in de gaten hoe zijn trucs werkten en wij vielen daarom ook van de ene verbazing in de andere. Wij hebben heel erg genoten van zijn show welke heel goed te combineren was met het diner dat wij gegeven hebben. Genoeg reden dus om deze man vaker uit te nodigen want wij hebben binnenkort een tweede evenement in ons ziekenhuis. Aangezien de schoonmakers heel erg genoten hebben van deze goochelaar, leek het ons leuk om vaker gebruik te maken van de diensten van RichMagic.

Wij raden deze kunstenaar van harte aan

Mocht u ook op zoek zijn naar mogelijkheden om uw bedrijfsevenement te veraangenamen, dan kan ik u RichMagic.nl van harte aanraden. Het is namelijk zo dat:

  • deze kunstenaar het publiek heel lang kan boeien
  • hij trucs kan maken die gerelateerd zijn aan uw bedrijfsactiviteiten
  • hij voor een heel goede prijs komt opdraven

Meer weten? Kijk even op RichMagic.nl om hem te boeken.