Wij lieten door Avema Wegenbouw onze oprit asfalteren

Samenwerking Versterkt!

Wij lieten door Avema Wegenbouw onze oprit asfalteren

Wij hebben een aantal jaar geleden een ander huis gekocht en deze moesten wij helemaal renoveren. Dat was heel veel werk en het heeft dan ook heel veel tijd gekost voordat dit allemaal klaar was. Toen dit werk eenmaal achter de rug was, was ons huis heel erg mooi, maar onze tuin was een grote chaos. Het was namelijk zo dat hier jaar in jaar uit veel zwaar materieel door moest rijden en dat heeft onze tuin volledig verwoest. Vandaar dat wij vorig jaar zijn begonnen om de schade hier aan te pakken. Wij wilden dit graag grondig doen en vandaar dat wij een keer zijn gaan kijken naar de mogelijkheden die er aangeboden waren wanneer het ging over onze oprit asfalteren. Wij wilden onze oprit asfalteren laten omdat wij zelf zware wagens hebben en vandaar dat wij onze oprit asfalteren zodat deze bestand was tegen zware wagens. Aangezien niet veel mensen hun oprit asfalteren laten omdat zij daar niet heel erg voor zijn omdat het nog altijd een industrieel karakter heeft, was het niet altijd eenvoudig om een bedrijf te vinden dat ons zou kunnen helpen met het oprit asfalteren. Gelukkig kwamen wij op een gegeven moment op het spoor van Avema Wegenbouw. Dit bedrijf kan als geen ander oprit asfalteren. Het is namelijk zo dat zij niet alleen maar bedrijven of overheden helpen, maar dat zij hun diensten ook aanbieden aan particulieren. Dat is heel erg prettig omdat zij namelijk heel goed zijn in hun werk en wij wilden graag een vakman inschakelen om ons te helpen. Wij hebben daarom ook eens even contact opgenomen met Avema Wegenbouw en daar hebben wij heel veel interessante informatie mogen ontvangen. De mensen die hier werken hebben ons namelijk heel goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren wanneer het ging over oprit asfalteren en daar hebben wij optimaal gebruik van weten te maken. Als u onze oprit momenteel zou kunnen zien, zou u waarschijnlijk diep onder de indruk zijn. Wij hebben namelijk een prachtig eindresultaat mogen ontvangen van dit bedrijf.

Wij lieten onze oprit asfalteren door een professional voor een goede prijs

Toen wij eenmaal contact hadden opgenomen met de mensen van Avema Wegenbouw, wilden wij graag weten of het oprit asfalteren bij ons uberhaupt wel mogelijk was. Wij waren namelijk niet zeker of de bodemsoort die wij in onze omgeving hebben, geschikt is voor asfaltering. Gelukkig kregen wij al heel snel van de mensen van Avema te horen dat zij onze oprit asfalteren konden. Dat was precies wat wij graag wilden horen en wij hebben daarom diezelfde dag nog even een offerte aangevraagd. Deze hadden wij al heel snel in huis en deze viel ons heel erg mee. Wij konden bij dit bedrijf onze oprit asfalteren laten voor een heel goede prijs. Genoeg reden dus om hen meteen de opdracht te geven om voor ons aan het werk te gaan. Dat kon ook al op heel korte termijn gerealiseerd worden. Binnen drie weken nadat wij hen opdracht hadden gegeven, reden wij al met plezier over onze nieuwe oprit. Wij zijn daarom ook heel erg tevreden over de dienstverlening van dit bedrijf.

Onze oprit kan vele jaren mee

Wij hebben inmiddels al heel veel plezier van onze oprit gehad en wij weten zeker dat wij nog vele jaren plezier van deze oprit gaan beleven. Kortom:

  • Avema Wegenbouw heeft ons heel erg goed geholpen
  • Wij hebben een prachtige oprit voor een goede prijs ontvangen
  • Onze oprit gaat vele tientallen jaren mee

Wilt u ook een nieuwe oprit laten aanleggen? Kijk dan even op Avema.nl om te zien wat de mogelijkheden zijn.