Wil je een echo in Lelystad laten maken?

Samenwerking Versterkt!

Wil je een echo in Lelystad laten maken?

“Toen ik ontdekte dat ik voor de eerste keer zwanger was, was ik zo ontzettend gelukkig. Waarschijnlijk zoals zo veel vrouwen. Gelukkig kende ik veel dames om me heen die al kinderen hadden, waardoor zij mij goed konden steunen. Want de eerste zwangerschap is natuurlijk geweldig, maar ook overweldigend. Daarom zocht ik snel een verloskundigenpraktijk om me bij te staan tijdens deze periode. Ook wilde ik bijvoorbeeld regelmatig een echo in Lelystad laten maken. Het leek me niet alleen waardevol om medische redenen om met enige regelmaat een echo in Lelystad te laten maken, maar als ik eerlijk ben leek het me ook gewoon mooi om je eigen kindje regelmatig via deze weg even te zien. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een verloskundigenpraktijk waar ze niet alleen je op diverse vlakken kunnen bijstaan, maar waarbij een echo in Lelystad ook tot de mogelijkheden behoort. De eerste echo in Lelystad die ik liet maken was een geweldig moment. In de eerste plaats natuurlijk omdat we toen wisten dat alles goed was met onze dochter. Maar daarbij was het ook heel bijzonder om dit voor het eerst samen met mijn partner te zien.

Ga voor een echo in Lelystad en meer naar Het Kleine Wonder

Op aanraden van een aantal vriendinnen heb ik contact opgenomen met verloskundigenpraktijk Het Kleine Wonder. Ik had hier zo veel positieve verhalen over gehoord, dat ik graag kennis wilde maken. En al snel wist ik dat ik Pamela Brouwer-Beer graag wilde als verloskundige. Zij heeft veel kennis in huis en is daarbij ook een heel fijn persoon. Dat vond ik heel belangrijk. Daarbij kon ze mij ook veel vertellen omtrent het laten maken van een echo in Lelystad. Het leuke is dat je bij haar zelf in de praktijk een echo in Lelystad kunt laten maken. Zij heeft hier echter geen medische bedoelingen mee, dit is echt voor de ouders (en wellicht grootouders) om via de echo in Lelystad het kindje te zien. Ik kan je vertellen dat dat echt geweldig is. Het is zo fijn om regelmatig een echo in Lelystad te kunnen laten maken, dat geeft zo’n geweldig gevoel. Maar daarbij zijn er nog veel meer mogelijkheden om een echo in Lelystad te laten maken:

  • Termijnecho
  • Groei-echo
  • Liggingsecho

Dit zijn allemaal voorbeelden van medische echo’s die je kunt laten maken. Mocht je daar interesse in hebben of mocht dat nodig zijn, dan kan Het Kleine Wonder dat zeker voor je regelen. Die echo’s kunnen dan bij echocentrum NOP gemaakt worden.

Maak je zwangerschap makkelijker en leuker

Als je nog op zoek bent naar een verloskundigenpraktijk, dan kan ik je zeker aanraden om naar Het Kleine Wonder te gaan. Pamela is een geweldig mens die mij zeer goed heeft ondersteund, op de leuke maar ook op de lastige momenten. Zij weet als geen ander hoe ze alles zo goed mogelijk voor je kan regelen en hoe ze je gerust kan stellen. Het was echt heel fijn om haar bij me te hebben tijdens het hele proces en daar ben ik zeer dankbaar voor. Ze staat altijd voor je klaar en heeft zo veel verstand van de zwangerschap, bevalling en alles eromheen dat zij je echt een heel goed gevoel geeft. Ik kan je echt aanraden om contact met haar op te nemen, dat zal je zwangerschapsperiode een stuk makkelijker en leuker maken. Inmiddels ben ik zwanger van mijn tweede en ik hoefde er niet over na te denken welke verloskundige ik zou benaderen. Ik ben heel dankbaar dat ze me opnieuw kan begeleiden, ik had geen betere kunnen wensen.”

Lees meer…