Wilt u de werving en selectie van ict personeel uitbesteden?

Samenwerking Versterkt!

Wilt u de werving en selectie van ict personeel uitbesteden?

Vorig kwartaal hebben wij van het hoofdkantoor te horen gekregen dat wij een extra afdeling konden gaan openen omdat er een mooi budget beschikbaar was gesteld om meer klanten te gaan werven. Dat betekende dus niet alleen dat wij een groter pand moesten gaan zoeken, maar ook dat wij nieuwe mensen moesten gaan zoeken die ons konden ondersteunen. Dat was voor ons niet eenvoudig want wij moesten drie zeer gespecialiseerde krachten hebben en wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om de juiste mensen te vinden. Omdat wij wisten dat wij hier zelf heel lang mee bezig zouden zijn, wilden wij de werving en selectie van ict personeel, want die hadden wij nodig, graag uitbesteden aan een professional. Wij hebben toen gekeken wie wij zouden kunnen vragen voor de werving en selectie van ict personeel en wij hebben toen een aantal bedrijven gevonden die wij zouden kunnen inschakelen. Omdat wij enigszins haast hadden, maar toch ook niet over een nacht ijs wilden gaan, hebben wij gekeken wie wij het beste konden inschakelen en wij hebben dus gekeken welk bedrijf haar sporen had verdiend op het gebied van werving en selectie van ict personeel. Wij hebben toen gezien dat er eigenlijk maar een kantoor is dat je dan moet hebben en dat zijn de mensen van aatop-ict.nl. Wij hebben daarom gekeken hoe deze mensen voor ons aan de slag konden gaan en wij hebben gemerkt dat wanneer je deze mensen inschakelt, je er zeker van kunt zijn dat zij je heel goed kunnen helpen. Genoeg reden voor ons dus om hier een keer een kijkje te gaan nemen. Wij hebben even contact gelegd en wij hebben toen uitgelegd dat wij hen graag wilden inschakelen voor de werving en selectie van ict personeel voor onze nieuwe afdeling. Wij kregen te horen dat deze specialisten heel veel ervaring hadden met de werving en selectie van ict personeel en dat zij er zeker van waren dat zij de juiste mensen voor ons konden vinden. Dat was goed om te horen en dus hebben wij deze mensen al gelijk in de arm genomen. 

De werving en selectie van ons ict personeel is heel goed uitgevoerd

Wij hebben gemerkt dat wanneer je de mensen van Aatop ICT inzet voor de werving en selectie van je ict personeel, je er zeker van kunt zijn dat je echt heel goed geholpen wordt. Deze mensen hebben allerlei mogelijkheden en hebben bovendien een heel groot netwerk. Als je dus via hen iemand zoekt, kun je er zeker van zijn dat je de perfecte kandidaat vindt. Wij  zijn daarom ook zeer tevreden over het werk van deze mensen. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u ook graag uw werving en selectie van ict personeel willen uitbesteden, dan kunt u:

  • Even naar aatop-ict.nl surfen 
  • Bekijken wat deze mensen voor u kunnen doen 
  • Een keer een afspraak met deze specialisten inplannen 

Ik hoop dat deze mensen u ook goed van dienst kunnen zijn. Wij zijn blij dat wij de perfecte kandidaten gevonden hebben voor ons bedrijf.