Wilt u een kantooradres huren?

Samenwerking Versterkt!

Wilt u een kantooradres huren?

Toen ik een jaar geleden een eigen bedrijf begon dat mensen met schulden hielp om hun leven weer op te pakken, heb ik gemerkt dat niet iedereen met schulden ook altijd zin heeft om mee te werken om hun problemen op te lossen. Ik heb namelijk gezien dat sommige mensen noodgedwongen aan hun schulden moeten gaan werken en dat zorgt er dan voor dat zij boos worden op de maatregelen die ik tref. Dit gaat soms zo ver, dat zij bij mij thuis verhaal komen halen en een keer heeft een cliĆ«nt zelfs de ramen bij mij ingegooid omdat hij vond dat ik iets verkeerd had gedaan. Dat zijn situaties die je natuurlijk graag wilt voorkomen en daarom heb ik gekeken hoe ik de scheiding werk en prive kon verkleinen. Ik heb toen gemerkt dat ik het beste een speciaal kantooradres huren kon zodat mensen niet meer met een paar zoektermen via Google mijn huisadres konden vinden. Dat is namelijk het probleem wanneer je geen kantooradres huren gaat; men kan meteen zien waar je woont omdat je bedrijf op je huisadres is ingeschreven en daardoor kunnen mensen je zo vinden. Wanneer je tekstschrijver of iets dergelijks bent, is dat niet zo’n probleem, maar wanneer je soms met woedende klanten te maken hebt, is het niet altijd handig dat al je gegeven zo van het internet te plukken zijn. Vandaar dat ik ook ben gaan kijken naar manieren om een kantooradres te huren. Ik heb toen bekeken wat de mogelijkheden waren voor het kantooradres huren en ik heb toen meerdere opties gevonden. Wat mij meteen opviel waren de verschillende tarieven die bedrijven rekenden wanneer je een kantooradres huren wilde, en ook viel het mij tegen wat ik aan extra service ik kreeg bij het kantooradres huren. Ik moest daarom even goed kijken met welke partij ik in zee wilde gaan want ik wilde graag het onderste uit de kan halen. Ik ben daarom heel blij dat ik de mensen van easystartoffice.com gevonden heb omdat deze mensen er alles aan gedaan hebben om te zorgen dat ik voor een goede prijs een kantooradres huren kon en dat ik daarbij ook nog heel veel extras kreeg aangeboden. Mocht u daarom ook een kantooradres huren willen, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van easystartoffice.com te surfen.

Hier kunt u voordelig een kantooradres huren 

Ik heb gemerkt dat er veel mensen zijn die graag een kantooradres huren willen, maar die niet helemaal weten waar zij het beste zaken kunnen gaan doen. Vandaar dat het mij niet verkeerd leek om even wat te schrijven over waar ik uiteindelijk een kantooradres huren ging. Ik heb namelijk gemerkt dat wanneer je dit doet via easystartoffice.com je niet alleen maar een kantooradres huren kunt, maar dat je ook gebruik kunt maken van hun faciliteiten. Dat houdt in dat je shared office krijgt aangeboden en ook kun je ruimtes gebruiken om je vergaderingen te houden. 

Wilt u meer weten?

Ik ben blij dat ik nu een goed kantooradres huren kon. Kortom:

  • Deze mensen boden mij wat ik nodig had 
  • Ik heb hier heel goede mogelijkheden weten te vinden 
  • Mijn prive-gegevens zijn nu goed beschermd

Kijk ook even op de site voor meer informatie.