Wilt u gebruikmaken van dagbesteding in Enschede?

Samenwerking Versterkt!

Wilt u gebruikmaken van dagbesteding in Enschede?

Mijn vrouw heeft een aantal jaar geleden een zware hersenbloeding gehad en daardoor heeft zij nooit meer normaal kunnen functioneren. Zij is namelijk zwaar gehandicapt geworden en moet zich voortbewegen in een rolstoel. Deze gebeurtenis heeft ons leven behoorlijk op zijn kop gezet en wij hebben daarom gekeken wat wij moesten doen om te zorgen dat wij weer een soort van structuur in ons leven konden krijgen. Wij konden namelijk niet meer op de oude voet verder gaan want ik moest nu eigenlijk meer gaan werken om voldoende inkomen te behouden, maar tegelijkertijd moesten wij ook zorgen dat mijn vrouw iets te doen had. Wij zijn daarom gaan kijken naar dagbesteding in Enschede want het zou voor ons handig zijn wanneer mijn vrouw dagbesteding in Enschede zou kunnen volgen omdat zij dan iets te doen had, zonder dat ik haar steeds moest vermaken. Ik wil haar namelijk met alle liefde verzorgen, maar het is ook heel zwaar om dit te doen en daarom ben ik gaan kijken naar vormen van dagbesteding in Enschede en ik moet u zeggen dat ik het niet eenvoudig vond om te zien wat het beste is voor mijn vrouw. Ik ben daarom gaan kijken of ik een keer langs zou kunnen gaan bij mensen die dagbesteding in Enschede aanbieden. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van visie-groep.nl kon gaan om te zien wat deze mensen konden aanbieden. Deze mensen hebben een heel mooie site gemaakt en wij wilden graag een keer een bezoekje brengen aan deze dagbesteding in Enschede. Je wilt namelijk wel even weten waar je terecht komt wanneer je je opgeeft voor een dagbesteding in Enschede. Wij kregen te horen dat wij van harte welkom waren om een keer langs te komen en ik kan u zeggen dat wij vanaf het begin een goede indruk hadden van deze dagbesteding in Enschede. De mensen die hier werkten verwelkomden ons heel vriendelijk en wij kregen lekkere koffie aangeboden en wij vonden de sfeer heel goed op deze dagbesteding in Enschede. 

Deze dagbesteding in Enschede bevalt ons heel erg goed

Wij hebben gemerkt dat wij zeer tevreden zijn over deze dagbesteding in Enschede. Wij merken dat de mensen die hier werken, heel erg goed zijn in hun werk en betrokken zijn op de cliënten. Er is altijd iets leuks te doen op de dagbesteding in Enschede en wij prijzen ons gelukkig dat wij deze plek gevonden hebben. Vandaar dat wij ook anderen zouden aanraden om een keer te kijken of deze dagbesteding in Enschede iets is voor u. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site van visie-groep.nl surfen 
  • Bekijken welke zorg deze specialisten allemaal kunnen bieden 
  • Een keer langsgaan om te kijken of u hier ook zorg wilt ondergaan 

Wij zijn blij dat wij deze mensen gevonden hebben want zij zijn van grote waarde voor ons. Wij zouden iedereen aan willen raden om hier ook cliënt te worden want daar kunt u heel veel beter van worden.