Zoekt u naar een stomerij nabij Mijdrecht?

Samenwerking Versterkt!

Zoekt u naar een stomerij nabij Mijdrecht?

Een stomerij in Mijdrecht zoals de onze vindt u elders niet zo snel. En dat zeggen wij natuurlijk niet zomaar. Jaren aan ervaring gaan er aan vooraf. Die ervaring dragen wij via onze website uit. Kijkt u daar om eens op kledingreparatie-uithoorn en zie of lees wat De Gouden Rits Kledingreparatie u te bieden heeft. Weliswaar bevindt stomerij nabij Mijdrecht niet in deze stad maar in Uithoorn, dus op enkele minuten rijden, toch hopen we u er in deze tekst van te overtuigen dat u het beste bij ons langs kunt komen voor al uw problemen met betrekking tot het schoonmaken of repareren van kledingstukken. U wilt eerlijk advies. Want als u voor het lapje wordt gehouden dan komt dat uiteindelijk alleen maar weer op ons bordje terecht. Daarom geven wij altijd eerlijk aan wat wel en niet gestoomd kan worden in deze stomerij nabij Mijdrecht. Natuurlijk zijn er grensgevallen en ook dan zetten wij ons beste beentje voor in de zin dat we naar een oplossing zoeken die goed bij uw wensen past. Valt een kledingstuk echt niet meer te repareren? Dan zullen we ook dat netjes van te voren bij u aangeven. U weet dus te allen tijde waar u aan toe bent als u met deze stomerij nabij Mijdrecht in zee gaat. En die transparantie is slechts één van de vele voordelen!

Dankzij deze stomerij nabij Mijdrecht altijd schone en nette kleren

U kent het wel, u hebt net een nieuw pak gekocht maar in uw onhandigheid knoeit u het eerste de beste kopje koffie over uw colbert. Dat levert een flinke vlek op die er zo snel mogelijk uitgehaald moet worden voordat het zich hecht aan het weefsel. Wij zijn de specialist bij u in de buurt om zulke ongelukjes feilloos voor u op te lossen. In de stomerij nabij Mijdrecht worden dagelijks vele pakken, jurken en andere dure kledingstukken met zachte hand bewerkt. Ander apparatuur waar deze stomerij nabij Mijdrecht mee werkt zijn:

  • Het strijkijzer,
  • Pers,
  • En een apparaat voor het verstevigen van uw kleren.

U leest het, wij zijn van alle markten huis. Kijk op de site naar de actuele prijzen, ook die zullen er niet om liegen dus u bent definitief geen dief van de eigen portemonnee. Een stomerij nabij Mijdrecht die u ook nog eens in het weekend kunt bezoeken. Wel zo prettig als u op zondag een belangrijke afspraak hebt, uw pak vuil of versleten is en u doordeweeks geen tijd hebt vanwege uw drukke werkleven. Mocht u nog iets meer willen weten dan kunt u ons een e-mail sturen of tijdens kantooruren met onze medewerkers bellen. We voorzien u graag van persoonlijk advies zodat u direct de keuze kunt gaan maken.

Ook voor de pasvorm van uw kleding hebben wij aandacht

Een pak moet als gegoten zitten, daar bent u het vast en zeker wel met ons over eens. U bent bereid om er wat meer geld aan uit te geven, u wilt immers gezien worden. Maar of u nu dagelijks op kantoor een pak draagt of zo nu en dan vanwege een speciale gelegenheid, het moet op maat gemaakt zijn of in ieder geval aangepast kunnen worden naar uw actuele maat. En ook dat is een klusje dat u aan deze stomerij in Mijdrecht kunt overlaten. Wacht daarom niet langer maar plan eens een bezoek in. Wilt u er zeker van zijn dat we u wat langer van dienst kunnen zijn tussen uw bezoek? Dan raden we het u aan om telefonisch een afspraak in te plannen. Lees meer…