Containerverhuur Hengelo, wie moet je bellen?

Samenwerking Versterkt!

Containerverhuur Hengelo, wie moet je bellen?

Toen we onlangs bij mijn zwager een serre gingen bouwen, hadden we zowel een container nodig voor puin als een container voor tuinafval. Ik was niet bekend met containerverhuur Hengelo en mijn zwager woonde pas een paar maanden in Hengelo. Kortom, we hadden geen idee wie we moesten bellen. De buren wisten wel wie we bij containerverhuur Hengelo moesten bellen, namelijk Olde Kalter. Zij zijn in de regio Twente een van de grotere namen als het om containerverhuur Hengelo gaat. Olde Kalter containerverhuur Hengelo dus – we hebben gebeld en kregen een bijzonder vriendelijk persoon aan de lijn. We hebben de situatie doorgesproken en kregen toch aangeraden om twee containers te huren. Containerverhuur Hengelo via Olde Kalter was een garantie op een eerlijk antwoord. Het puin van het bouwen van de serre kon niet samen met het afval wat er uit de tuin kwam. Dus we hebben een kleine container voor puin en een kleine container voor tuinafval gehuurd. De service van Containerverhuur Hengelo was uitstekend en iedereen was even vriendelijk. Wel moet ik daarbij vermelden dat het accent dat ze hebben in Twente best een beetje lastig te verstaan kan zijn als je uit de Randstad afkomstig bent. Maar als je dat kenbaar maakt zullen ze daar rekening mee houden. Uiteraard moesten de chauffeurs er eerst een aantal grappen over maken, maar daarna probeerden ze wel zo duidelijk mogelijk te praten. Erg goede ervaringen met Olde Kalter, zeker een aanrader!

Olde Kalter, containerverhuur Hengelo

Woon je in de regio Twente? Dan is containerverhuur Hengelo zeker een aanrader. In vrijwel heel Twente kan je zonder problemen containers huren voor alle mogelijke projecten. Of je nu privé een container nodig hebt of voor zakelijk gebruik. De service is subliem te noemen en dit multifunctionele familiebedrijf laat de Twentse gastvrijheid direct aan de telefoon al blijken. Je kunt bij Olde Kalter ook terecht voor andere dingen dan enkel containers. Toen wij plots een graafmachine nodig hadden omdat de serre bouwen toch wat meer problemen wist te veroorzaken, hebben we deze mensen weer gebeld namelijk. Na gehoord te hebben wat het probleem was – een oude vloerfundering die in de weg bleek te zitten – kwamen ze ons meteen met grote machines helpen. Ze waren erg voorzichtig en hebben hun werkzaamheden bijzonder effectief gedaan.  Hierna konden wij rustig verder met het bouwen van de serre. Gelukkig waren ze direct aan de telefoon attent genoeg om door te hebben dat we de containers voor een langere periode nodig zouden hebben, door de vertragingen. Hier werd geen enkel probleem van gemaakt en hoewel de prijs aangepast werd, was deze nog steeds uitstekend. Mijn zwager zal zeker weer bellen als hij nog weer eens een container of andere diensten nodig heeft. Ik woon in de Randstad dus ik zal op zoek moeten naar een ander bedrijf zou ik mijn huis willen verbouwen. Maar gezien ik op drie hoog woon, zal ik sowieso geen gebruik maken van hun sloopwerkzaamheden. Het is totaal onpraktisch en mijn huisbaas zou me waarschijnlijk vermoorden. Voor meer info voor containerverhuur Hengelo door Olde Kalter kijk je op hun website: oldekalter-hgl.nl.

Voordelen van een container huren

Hoewel veel mensen denken dat het huren van een container slechts een dure grap is, zouden deze mensen eens verder moeten kijken en denken. Want het aantal keren dat je zelf naar het grofvuil rijdt, hoeveel kost dat wel niet? En vergeet dan vooral niet de benzinekosten mee te rekenen. Een container huren heeft toch wel voordelen bij grote en kleine verbouwingen.

  • Het puin wordt voor de deur opgehaald
  • Je kunt de juiste maat container aanvragen

Wees slim, huur een container!