Een grote hoeveelheid VCA locaties voor iedere werknemer

Samenwerking Versterkt!

Een grote hoeveelheid VCA locaties voor iedere werknemer

Een grote hoeveelheid VCA locaties voor iedere werknemerEen VCA kan handig zijn voor in uw werkveld, daarnaast is het in sommige branches zelfs verplicht. U heeft verschillende VCA locaties om uw diploma te halen. Op deze VCA locaties heeft u maandelijks de mogelijkheid om klassikale cursussen te volgen. Dit zijn maar liefst 25 VCA locaties. Construction Media B.V. geeft deze cursussen onder de naam VGMBox. Wij leggen u graag uit welke VCA locaties er zijn en welke cursussen hier gevolgd kunnen worden. Daarnaast staan wij ook kort stil bij de inhoud van deze cursussen, zodat u direct naar geschikte VCA locaties kunt zoeken voor uzelf of uw medewerkers.

Bij onze VCA locaties krijgt u genoeg handvatten voor een veiligere werkplek

Een VCA diploma leert u hoe u in risicovolle omgevingen veilig werkzaamheden kunt uitvoeren. Na de cursus heeft u kennis van de wet- en regelgeving, herkent u gevaarlijke handelingen en situaties en weet u hoe u deze kunt voorkomen. Hiermee vergroot u zowel uw eigen veiligheid als de veiligheid van collega’s met wie u samenwerkt. U kunt de cursussen op 25 VCA locaties in Nederland volgen en er zijn maar liefst 65 examenlocaties. Onze top 5 VCA locaties zijn:

  • Alkmaar
  • Apeldoorn
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Zwolle

Daarnaast zijn er nog veel meer VCA locaties die u goede handvatten geven en er alles aan doen om u en uw collega’s alles bij te brengen over veiligheid op de werkvloer. Daarnaast heeft u ook meer baankansen als u kunt aantonen dat u beschikt over dit diploma. Bij alle VCA locaties kunt u zowel de VCA basis, VCA VOL als de VIL-VCU volgen. In deze klassikale cursussen weet u binnen een dag hoe u moet handelen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een van deze cursussen online te volgen. Zo kunt u alles in uw eigen tijd doen en leren wanneer het u uitkomt. Dit bespaart u veel reistijd en daarnaast heeft u toch alle handvatten die u nodig heeft. U moet voor de examens wel naar een van de aangegeven VCA locaties toe. Deze worden namelijk wel klassikaal afgenomen. Voor een volledig overzicht van alle locaties verwijzen wij u graag door naar onze website: https://www.vca-cursus.com/. Hier vindt u ook alle informatie omtrent de cursussen en de inhoud ervan. Zo heeft u altijd een goed beeld van onze cursussen voordat u zich hiervoor inschrijft.

Wij bieden allerlei mogelijkheden voor uw diploma

Construction Media B.V. is uw specialist op het gebied van audiovisuele lessen verzorgen. Wij hebben onder de naam VGMBox de VCA cursussen opgezet om iedereen bij te leren over veiligheid en het voorkomen van risico’s op de werkvloer. Dit doen wij altijd met video’s, audiofragmenten en slimme softwaretools, zodat u op een vernieuwende wijze kunt leren. Daarnaast kunt u bij ons zowel klassikaal als online alle cursussen volgen, zodat er altijd een leeromgeving is die bij u past. Aanmelden doet u simpelweg via onze website. Daarnaast kunt u op verschillende momenten instromen, doordat onze cursussen op verschillende momenten in de maand worden aangeboden. Zo ook het geval met onze examens, die op nog meer plekken afgenomen worden. Wilt u eerst meer informatie over alle cursussen, de plaatsen waar deze afgenomen worden of wat de voordelen zijn voor het volgen van deze lessen? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. U kunt ook ons contactformulier invullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies en informatie.