Welke huizen staan te koop in Wijk en Aalburg?

Samenwerking Versterkt!

Welke huizen staan te koop in Wijk en Aalburg?

Mijn vriendin en ik zijn een paar weken geleden in ons nieuwe huis gaan wonen. We wilden al een lange tijd samen een huis kopen en wilden hierbij een goede keuze maken. Een huis koop je namelijk minimaal voor een aantal jaar en misschien wel voor 10, of meer jaar. Daarom vonden wij het zo belangrijk dat het een goede keuze zou zijn. Maar financieel gezien is een huis kopen ook erg belangrijk. Je moet proberen om een goede hypotheek te krijgen die je elke maand kan betalen en daarom is het verstandig om niet een te duur huis te kopen. Een hypotheek die slechts een klein beetje hoger is kan je uiteindelijk ontzettend veel geld kosten. Mijn vriendin en ik hadden van te voren al bekeken voor hoeveel wij een hypotheek konden krijgen en wat de impact zou zijn hiervan op ons dagelijks leven. We hadden gesproken met een onafhankelijke hypotheek adviseur en die kon ons helpen om een goede hypotheek uit te zoeken met een lage rente. Wij hadden tegen hem gezegd dat wij online zochten naar huizen te koop in Wijk en Aalburg, omdat wij daar graag wilden wonen. Wij hadden in de omgeving gekeken waar we wilden gaan wonen en besloten om voor Wijk en Aalburg te kiezen. Na het gesprek bij de hypotheek adviseur wilden wij bekijken welke huizen te koop stonden in Wijk en Aalburg. We wilden het liefste een huis kopen iets onder onze maximale hypotheek, zodat we niet het maximale bedrag moeten betalen per maand. Online wilde wij kijken welke huizen te koop stonden in Wijk en Aalburg en dan een aantal van deze huizen bezoeken.

Online gemakkelijk zien welke huizen te koop staan in Wijk en Aalburg

Mijn vriendin en ik wilden graag online zien welke huizen te koop waren in Wijk en Aalburg, zodat we in een keer konden zien wat het aanbod was en voor welke prijs de huizen te koop stonden. We vonden gelukkig al snel diverse websites waar we huizen en appartementen op konden zien. Op veel van de websites stonden dezelfde huizen te koop in Wijk en Aalburg, maar we waren er ook een paar met uniek aanbod. De website die wij het beste vonden was de website van Hofstede Makelaardij. Op de website https://www.hofstedemakelaardij.nl/aanbod/woningaanbod/wijk%20en%20aalburg/provincie-noord-brabant/ zagen wij erg veel aanbod, van huizen te koop in Wijk en Aalburg. Er stonden bestaande woningen tussen, maar ook woningen in aanbouw. Hier vonden wij een huis dat wij allebei erg mooi vonden en voor een goede prijs. Wij hadden dit huis niet gezien op een andere website. Op de pagina stond een uitgebreide omschrijving van het huis en konden wij veel foto’s zien. We namen contact op met het telefoonnummer dat wij op de website zagen om het huis te bezoeken. Gelukkig konden wij dat al snel doen en waren er nog geen biedingen ontvangen.

Het huis gekocht

Toen wij het huis bezochten, wisten wij direct dat wij dit huis wilden kopen. Het heeft voor ons een ideale grote, staat in een leuke wijk en was niet te duur. Wij gaven aan dat wij het wilden kopen en deden een bod. Dit werd in eerste instantie niet geaccepteerd, maar na een verhoging wil. We zijn erg blij met de aankoop van ons huis. Om te zien welke huizen te koop staan in Wijk en Aalburg raden wij de website van Hofstede Makelaardij aan.

  • Ze hebben een groot aanbod
  • Ook veel unieke huizen
  • Bestaande en nieuwbouw
  • Wij vonden hier ons huis