Goede samenwerking; profile dynamics helpt

Samenwerking Versterkt!

Goede samenwerking; profile dynamics helpt

Een goede samenwerking binnen een team is van uiterst belang bij het behalen van de gewenste resultaten en bij het goed blijven functioneren van een bedrijf. Het gebeurt regelmatig dat het binnen een team niet zo soepel loopt als gewenst is. Het kan een verandering van werkomgeving zijn of er moet gezocht worden naar een nieuw iemand die het beste bij een functie past. Daarom is het van belang om te weten wat iemands drijfveren zijn. Zo kun je iemand motiveren door men in een functie te plaatsen waar ze het beste tot hun recht komen. Marion Bergevoet van profile dynamics helpt hierbij. Via marionbergevoet.nl kun je alle nodige hulp krijgen. Er zijn daarom veel toepassingen van profile dynamics mogelijk:

  • Persoonlijke analyse training en coaching;
  • Analyse van teams en teamontwikkeling;
  • Verandermanagement;
  • Inzet bij werving en selectie.

Je weet niet wat iemand drijft, daarom heeft profile dynamics een drijfverenanalyse die je inzicht geeft in deze motivatie. In deze analyse worden 20 vragen gesteld en biedt je de kans om online meteen de uitslagen te bekijken. De analyse kun je volledig online doorlopen door in te loggen met jouw persoonlijke code. Hoe fijn zou het zijn om inzicht te krijgen in de drijfveren van jouw team?

Een stap dichterbij met profile dynamics

Het aannemen van een nieuwe werknemer is altijd spannend. Er zijn waarschijnlijk vele vragen die door jouw hoofd spoken en veel eisen die je stelt wanneer je iemand wilt aannemen. Is hij of zij geschikt voor de functie? Heeft hij of zij alle gewenste competenties? Waar zou hij of zij het beste tot zijn of haar recht komen? En dat zijn er nog maar een paar. Maar met de hulp van profile dynamics ben je een stap dichter bij het optimaal functioneren van jouw team of bedrijf. Want hoe geweldig zou het zijn als er iemand was die objectief naar kandidaten zou kijken en daarbij een profiel kan samenstellen? profile dynamics kijkt naar wie het meest gemotiveerd is en wie de beste drijfveren heeft, en natuurlijk worden de juiste competenties niet overgeslagen. Zo komt er iemand in de functie terecht die voor het bedrijf of organisatie veel oplevert. Een goede toevoeging aan jouw team en een grote opluchting. Dus je hebt nieuwe werknemers, maar ook het ontwikkelen van talent is van belang. De beste manier om iemand te motiveren is het laten ontwikkelen van het talent op de plek waar ze het beste tot hun recht komen. Fantastisch!

Vooruitkijken

Het kan weleens gebeuren dat je stilstaat, zowel als bedrijf als persoon. Marion Bergevoet van profile dynamics biedt daarom coaching aan in Arnhem en omstreken. Heb je moeite met het vinden van een baan die bij jou, jouw drijfveren en jouw motivatie past? Wil je alle mogelijkheden ontdekken? Dan is loopbaan coaching de beste optie. Je kunt terecht bij persoonlijke coaching wanneer je efficiĆ«nter te werk wilt, jouw effectiviteit wilt optimaliseren en jouw energieniveau wilt verhogen. Is het gewenst dat de samenwerking binnen een team verbeterd wordt en soepeler verloopt en dat iedereen elkaar begrijpt? Dan is team coaching van toepassing. Geweldig als men onderling goed met elkaar kan communiceren en zo problemen uit de weg kan gaan. Voor iedereen een fijne werkplek en geen problemen meer. Is dat niet wat iedereen wil? Bij profile dynamics krijg je dit allemaal voor elkaar. Via marionbergevoet.nl kun je een intakegesprek aanvragen. Zij geloof in het 70 20 10 leren, dat is 10% uit coaching sessies, 20% uit feedback van de werkomgeving en 70% door het echt te doen! Dus versterk jezelf of jouw team nu bij profile dynamics! Marion Bergevoets motto is ook wel: “Eruit halen wat erin zit!” 

Lees meer…