Hager groepenkast gezocht? Sander Vunderink Elektromaterialen heeft alles voor u in huis!

Samenwerking Versterkt!

Hager groepenkast gezocht? Sander Vunderink Elektromaterialen heeft alles voor u in huis!

Bent u opzoek naar een geschikte groepenkast? Of dient u binnenkort een groepenkast te vervangen en zoekt u nog goede groepenkasten? Dan bieden wij van Sander Vunderink Elektromaterialen een fantastisch aanbod groepenkasten aan. Wij verkopen groepenkasten van het merk Hager. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u met een Hager groepenkast? Bekijk dan nu onze website voor meer informatie: sandervunderink en neem voor vragen gerust contact met een van onze vriendelijke medewerkers op. 

Hager groepenkast bestellen

Wij hebben gekozen om Hager groepenkasten te verkopen, omdat ze tot de top van de markt behoren, gezamenlijk met ABB en Eaton groepenkasten. Andere kleinere A-merken hebben wij niet opgenomen in ons assortiment. Wij specialiseren ons namelijk enkel in de top van de markt. Er is geen kwaliteit verschil tussen deze drie merken. Wel is de prijs verschillend. Daarbij is het formaat van de groepenkasten anders, waardoor u kunt kiezen uit onze groepenkasten voorraad voor de meest geschikte variant voor u! De Hager groepenkast is er speciaal voor woningen. Voor vrijwel elke situatie is er een geschikte Hager groepenkast te vinden. Daarbij is de Hager groepenkast voorzien vaan een KEMA-keurmerk. Dit staat voor de veiligheid van elektrische apparaten. Belangrijk is om te beginnen met het plaatsen van de hoofdschakelaar in de groepenkast, geheel volgens de huidige eisen. Daarnaast komen er minimaal 2 of meer aardlekschakelaars in standaard groepenkasten. Alle groepen bij u in huis dienen te zijn aangesloten op een aardlekschakelaar. Vervolgens kunnen de groepen worden ingericht, ook wel installatieautomaten genoemd. Voor woningen mogen enkel B-karakteristiek gebruikt worden. Bepaalde veeleisende apparaten kunnen worden aangesloten op twee groepen in een Hager groepenkast. Twijfelt u over het aantal benodigde groepen bij u thuis? Houdt u er dan rekening mee dat elk apparaat in huis van 2000 W of hoger een eigen groep nodig heeft. 

Twee uitvoeringen en diverse componenten Hager 

Een Hager groepenkast is verkrijgbaar in een 1-fase uitvoering en een 3-fase uitvoering. Afhankelijk van de aansluiting op het netbeheer bij u thuis, kiest u de juiste uitvoering. Standaard heeft een woning een 1-fase uitvoering. Een 3-fase uitvoering is meer voorkomend bij grote huizen en bedrijven, ook wel krachtstroom genoemd. Hierop kunnen grote machines worden aangesloten. Op uw energiemeter vindt u welke aansluiting u heeft, zodat u de juiste variant Hager groepenkast kunt kopen. Daarbij is er een verschil in de hoofdschakelaar. De 1-fase Hager groepenkast gebruikt namelijk een 2-polige hoofdschakelaar en de 3-fase Hager groepenkast gebruikt een 4-polige hoofdschakelaar. 
Een Hager groepenkast is een ideaal groepenkastsysteem voor elke woning en bedrijf.
Wij van Sander Vunderink Elektromaterialen hebben ze in alle denkbare uitvoeringen te verkrijgen via onze website en wij verkopen ze voor het laagste en beste tarief van heel Nederland. 

Waarom zou ik kiezen voor een Hager groepenkast:

  • A-merk behorend tot de top 3 beste groepenkasten 
  • Voordelige prijzen
  • Diverse uitvoeringen leverbaar
  • Uitbreidingsmogelijkheden aanwezig
  • KEMA-keurmerk 
  • Grote voorraad 
  • Snelle levertijden

Voor de ideale groepenkast kiest u voor een Hager groepenkast bij Sander Vunderink Elektromaterialen. Van topkwaliteit en tegen het beste tarief. Bekijk nu onze website voor meer informatie: sandervunderink.nl of neem voor persoonlijk advies contact met ons op. Wij helpen u graag verder.