Wil jij een konijnenhok kopen?

Samenwerking Versterkt!

Wil jij een konijnenhok kopen?

Wil jij een konijnenhok kopen?Dat komt goed uit! Vandaag schrijf ik een stukje over toen ik vorige week een konijnenhok wilde kopen. Ik ben geslaagd op de website dierenverblijf. Mijn dochters Eef en Jip smeken al jaren om zo’n klein, schattig konijntje. Ik vond het nooit zo’n probleem, maar mijn man was er wel op tegen. Omdat ze allebei met een goed rapport thuis kwamen, besloten we ze te trakteren op zo’n leuk huisdiertje. Het konijn hebben we bij de dierenhandel in onze woonplaats gekocht. Een konijnenhok kopen, waren we bijna vergeten. We hadden het beestje al thuis! Pino heet ze. Mijn man heeft de boekenkast leeggehaald en de boeken zo gepositioneerd dat het kon dienen als tijdelijk hok voor Pino. De dierenwinkel in ons dorp verkoopt maar één hok en deze is veel te klein voor onze lieve Pino. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en kwam ik uit bij dierenverblijf. Een super handige website voor spullen voor al je huisdieren! 

Konijnenhok kopen bij dierenverblijf

Op de website van dierenverblijf tref je tal van dierenhokken aan. Dit kan gaan om een vissenkom, maar ook hokken voor pluimvee, knaagdieren, honden, katten, vogels en zelfs voor paarden! Ik wilde zelf het konijnenhok kopen, maar de kinderen keken mee. Zij werden geïnspireerd door deze verschillende hokken voor alle dieren. Het liefst ruilden ze Pino in voor een paard, maar dat ging natuurlijk niet gebeuren. Een konijnhok kopen ging erg simpel. Ze verkopen kooien, hokken en rennen voor konijnen. Onze keuze ging uit naar een konijnenhok en een konijnenkooi. Dit laatste leek ons handig voor als we Pino eens zouden moeten vervoeren. Bijvoorbeeld naar opa en oma als wij op vakantie gaan, zoals deze zomer. Wij kozen voor konijnenhok Avoriaz. Deze kostte €109,95 en het was de prijs meer dan waard. Als het weer een beetje meezit dan staat Pino de hele dag lekker in de achtertuin. Laatst met de harde wind hebben we haar naar binnen gehaald. Daarvoor was de konijnenkooi ideaal (BZ konijnenkooi Baldo Mokka 120cm). Toen ik het konijnhok wilde kopen, vroeg ik me af hoe snel het geleverd wordt. Hier hadden we haast mee, omdat Pino momenteel tussen de boeken loopt. Gelukkig bestelde ik het vóór vijf uur ’s avonds, waardoor het de volgende dag al werd bezorgd! Onze bestelling was boven de €50 en daarom hoefden wij geen verzendkosten te betalen. Erg voordelig dus!

Het konijnenhok voor Pino

Het hok voor Pino is perfect! Het is een klein konijntje (nu nog wel), maar daardoor heet ze lekker veel ruimte om te bewegen. We wilden bewust een konijnenhok kopen welke wat langer mee kan. Het hok van Pino heeft de volgende afmetingen:

  • Lengte: 147cm
  • Breedte: 53
  • Hoogte: 85

Wil jij nou ook een konijnenhok kopen? Kijk gauw eens op de website van dierenverblijf. Morgen kun je het dierenhok in huis hebben, dus vandaag kun je al een konijntje kopen! Hoe leuk is dat? Voor vragen kun je contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers van de klantenservice zijn ook nog eens erg vriendelijk. Een konijnenhok kopen is een leuk moment voor de kinderen.