Zoek je een beautysalon in Amsterdam en omgeving?

Samenwerking Versterkt!

Zoek je een beautysalon in Amsterdam en omgeving?

De beautysalon van Jetty is gevestigd in Amstelveen. Op haar website jettysbeautysalon tref je informatie aan over haar salon. Terwijl haar website wordt gekenmerkt door opvallende roze en paarse kleuren, is haar salon juist erg professioneel ingericht. De beautysalon heeft een wit uiterlijk, aangevuld met roze accessoires. Het ziet er aangenaam en netjes uit. Alles is keurig opgeruimd en gebruikte materialen worden direct schoongemaakt. Het fijne aan de salon van Jetty is dat ze meerdere behandelingen aanbiedt en je dus niet nog naar een andere salon hoeft. Het internet staat natuurlijk vol met beautysalons. Weet je niet voor welke je moet kiezen? Lees dan snel verder want in de salon van Jetty is het altijd gezellig én ga je met een prachtig resultaat weer naar huis.

Waarom Jetty’s beautysalon?

Zoals hierboven benoemd, ervaar je een aangename sfeer in de beautysalon van Jetty. Hier draagt ze vooral zelf aan bij. Jetty biedt niet alleen schoonheidsbehandelingen aan. Ook biedt ze verschillende behandelingen aan welke in het teken van ontspanning staan. Een middagje naar de beautysalon van Jetty is vergelijkbaar met een middagje uit. Je wordt gegarandeerd in de watten gelegd. Er worden veel schoonheidsbehandelingen aangeboden, zoals: pedicure, nagelverzorging, wimperextensions, dermisonic, IMAGE skincare en diverse schoonheidsbehandelingen zoals epileren, scrubben en reinigen. Jij geeft je gewenste resultaat aan en Jetty denkt na over de meest passende behandeling. Om volop te kunnen ontspannen biedt ze ook een hotstonemassage aan. Heerlijk als je toe bent aan een moment van rust. Ook wordt deze behandeling aangeraden om spierpijn en reumapijn te verminderen. Ben je nou benieuwd naar alle aangeboden behandelingen? Download dan de prijzenlijst waarop alle behandeling te zien zijn. Let wel op: Jetty heeft soms speciale actietarieven. Deze gelden bijvoorbeeld tijdens de feestdagen. De speciale actietarieven staan niet op de prijzenlijst. Op de website tref je verschillende recensies van klanten aan. Deze zijn vrijwel allemaal positief over de beautysalon van Jetty. Jetty heeft ook foto’s op haar website geplaatst. Zo heb jij een beeld van hoe de salon er uit ziet en welk resultaat ze aflevert. Speciaal voor de dames die fulltime werken, is Jetty ook op zaterdag geopend. De beautysalon is op de volgende momenten geopend:

  • Dinsdag 09.00u-18.00u
  • Woensdag 09.00u-18.00u
  • Donderdag 09.00u-18.00u
  • Vrijdag 09.00u-18.00u
  • Zaterdag 09.00u-18.00u

Een afspraak maken

Ben je na het lezen van dit artikel geïnteresseerd in een behandeling van Jetty? Op de website staat veel informatie. Mocht je dan toch nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Jetty’s beautysalon. Onder het kopje ‘contact’ kun je een formulier invullen en je nummer achterlaten. Ben je overtuigd dat je een behandeling wil in Jetty’s beautysalon? Bovenaan haar website zie je een menubalkje. Helemaal rechts hiervan staat de button ‘afspraak maken’. Vervolgens kun je aan de linkerkant aangeven waar het om gaat. Je treft hier een aantal beautytermen aan. Als je niet weten wat deze betekenen, dan kun je de beschrijving hiervan uitrollen. Kom je voor het eerst en wil je zeker zijn van je keuze? Dan kun je dit natuurlijk ook even aan Jetty vragen. Veel plezier in de beautysalon van Jetty en geniet!