Het beste bedrijf voor verreiker verhuur

Samenwerking Versterkt!

Het beste bedrijf voor verreiker verhuur

Stel, je moet iets zwaars van redelijk groot formaat verplaatsen naar een hoog en moeilijk bereikbare plek. Bijvoorbeeld een bank die te groot is om door de deur te passen. Je moet de bank verhuizen naar een appartement vierhoog in een gebouw met uitzonderlijke architectuur dat alleen meer te bereiken is door een smal steegje. Hoe ga je ooit die bank op z’n plek krijgen? Hendrikse verhuur is waar je naar op zoek bent! Hendrikse verhuur doet namelijk aan verreiker verhuur. En een verreiker is precies wat er nodig is om deze klus te klaren! Op de website van Hendrikse verhuur, hendrikseverhuur.nl, kan je precies lezen wat dit precies inhoudt. Verreiker verhuur is, zoals de naam al zegt, het verhuren van machines die ver reiken. Om meer precies te zijn: machines die de hoogte in kunnen om moeilijk bereikbare plekken te kunnen bereiken. Bij Hendrikse verhuur doen ze aan drie soorten verreiker verhuur:

  • Verreiker roterend
  • Verreiker roterend inclusief machinist
  • Verreiker star

Een starre verreiker is bij verre de goedkoopste optie, als je deze huurt zonder machinist. In tegenstelling tot een verreiker roterend, kan je met een starre verreiker niet aan de kop roteren. Hierdoor kan het zijn dat het nog net iets lastiger is om een moeilijk bereikbare plek in de top te bereiken. Met een roterende verreiker, kan dit probleem opgelost worden. Zodoende kan je bank uit het voorbeeld in het smalle steegje op de verreiker plaatsen, op de uitschuifarm naar boven vervoeren en bij de vierde verdieping de top dusdanig draaien, zodat de bank precies door het raam naar binnen gebracht kan worden. Het mag dus duidelijk zijn dat we voor het verhuizen van deze bank echt de verreiker verhuur nodig hebben. Een andere optie binnen het verreiker verhuur is de verreiker met machinist. Heb jij geen ervaring met het bedienen van een verreiker, dan kan je bij de verreiker verhuur ook een machinist voor de verreiker inhuren. Deze kan de verreiker bedienen.

Verreiker verhuur voor elke moeilijk bereikbare plek

Menno heeft een verhuisbedrijf en moest voor een klant die een aantal meubels had die niet door de deur pasten een verreiker verhuur inschakelen. Hij kwam terecht bij Hendrikse verhuur en huurde bij hen een verreiker. Menno vertelt over zijn ervaring: “voor deze klus hadden we een klant die een aantal meubels had die niet door de deur pasten, maar gelukkig wel door de openslaande balkondeuren. Echte om deze te bereiken, konden we geen normale heftruck inschakelen. Gelukkig konden we bij Hendrikse verhuur terecht voor een verreiker. Geen van mijn mannen had ervaring met een verreiker, dus hebben we gretig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om ook een machinist in te huren bij de verreiker. Dit ging perfect. Alles verliep soepeltjes, je kan merken dat de verreikers regelmatig worden gecontroleerd op goed functioneren en veiligheid. De specialisten van Hendrikse verhuur wisten mij goed te informeren over welke verreiker het beste bij onze klus paste. De machinist was erg professioneel en kon ons precies helpen de klus te klaren. De meubels werden netjes omhoog gebracht door de machinist met de verreiker. De klant was erg tevreden en wij daardoor ook. Wij zullen zeker weer de diensten van Hendrikse verhuur inschakelen, wanneer dat nodig is.”

Contact met Hendrikse verhuur

Ben je ook op zoek naar het huren van een heftruck, hoogwerker of verreiker? Dan kan je contact opnemen met Hendrikse verhuur. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Uiteraard kan je ook langs het bedrijfspand gaan en daar een van de medewerkers spreken over de mogelijkheden van het huren van een machine.