Kom naar onze unieke wijnwinkel in Rotterdam

Samenwerking Versterkt!

Kom naar onze unieke wijnwinkel in Rotterdam

” Wilt u uw partner eens verrassen met een lekker wijntje? Of gaat u bij familieleden op bezoek om te genieten van een diner? Ook dan is een passend wijntje geen overbodige luxe. Mensen waarderen het doorgaans als u met een wijntje op de proppen komt waar u bij het zoeken moeite in hebt gestoken. U kent het karakter van de mensen die u gaat bezoeken en u kent hun eetgewoonten of zelfs wat er op tafel komt te staan? De medewerkers van deze wijnwinkel in Rotterdam denken in ieder graag met u mee. Want doorgaans weet u dit helemaal niet. Om dan toch origineel uit de hoek te komen kunt u vast en zeker wel wat specialisme en advies gebruiken. Reken er maar op dat onze wijnwinkel in Rotterdam u niet in de steek zal laten. Zo is het zelfs mogelijk om wijn uit onze vaten te kopen. Die vaten bevatten namelijk geen sulfieten en conserveringsmiddelen, in tegenstelling tot de flessen met wijn waarmee onze wijnwinkel in Rotterdam is gevuld. Wilt u weten wat we verkopen? Dan zult u toch echt langs moeten komen. Maar we lichten alvast een tipje van de sluier op als u onze site bezoekt. Want op slijterij-rotterdam.nl komt u erg veel te weten over onze wijnwinkel in Rotterdam. Deze Franse, Spaanse en Zuid-Afrikaanse wijnen leveren wij aldus direct vanaf het vat. Maar ook voor flessen wijn uit andere bekende en minder bekende wijnlanden zoals Duitsland, Chili, Argentinië, Italië of de Balkan zult u bij ons keer op keer slagen.

Een wijnwinkel in Rotterdam waar u op kunt bouwen

Met de voorraad in onze wijnwinkel in Rotterdam kunt u wel even vooruit. En ook al bent u niet zo dol op wijn, er is voor ieder wat wils te vinden. Bent u meer van de sterke drank zodat u het kunt verwerken in een cocktail? Drinkt u het liever puur, zoals het in ieder geval bij whisky en cognac bedoeld is? Ook bieden we u een keur aan bier aan. Van donker bier tot aan lichte pils en van witbier tot aan bockbier, we hebben het allemaal en importeren uit diverse landen uw favoriete bier, wijn en gedistilleerd. En natuurlijk bieden we regelmatig proeverijen aan. Mocht u die nu net hebben gemist dan is dat niet zo erg, we kunnen u vast en zeker de wijn meegeven die aan uw wensen voldoet. Geniet maar drink met mate en houdt er rekening mee dat we bij mensen tot 25 jaar om hun ID mogen vragen. Bent u jonger dan 18? Dan bent u niet welkom in onze wijnwinkel in Rotterdam, maar dat lijkt ons niet meer dan logisch.

  • Geef eens een fles wijn cadeau als u bij iemand op bezoek gaat. We pakken het graag voor u in.
  • Profiteer in de wijnwinkel in Rotterdam van de vele kortingen.
  • En vergeet niet dat we wijn van het vat verkopen!

Hebt u nog vragen? Bel of stuur ons een e-mail

U mag er natuurlijk wel op rekenen dat we u snel laten weten of uw gewenste product op voorraad is. Online ziet u in ieder geval de diverse categorieën aan dranken die wij aanbieden. Want naast de wijnwinkel in Rotterdam is dit natuurlijk een slijterij waar u ook terecht kunt voor uw speciaalbier, uw gedistilleerde dranken zoals rum, whisky en cognac maar ook voor de moderne drankjes zoals radler en breezers. Wij zijn van alle markten thuis dus hopelijk zien we u snel in onze wijnwinkel in Rotterdam. Het filiaal is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. De exacte openingstijden en adres vindt u natuurlijk terug op de website. ”

Lees meer…