Kindercoach IJsselstein waar jezelf begint

Samenwerking Versterkt!

Kindercoach IJsselstein waar jezelf begint

Op het moment dat je merkt dat het met je kind niet goed gaat, dan voel je jezelf eigenlijk ook niet goed. Je kind is onderdeel van jou en iedere ouder wil gewoon het beste voor zijn kind. Een kindercoach in IJsselstein is de coach die samen met je kind kan werken aan meer balans als die balans even niet zo sterk is. Hoe merk je aan je kind dat het niet in balans is en dat het misschien baat heeft bij wat extra aandacht, aandacht van een kindercoach in IJsselstein die kijkt naar het kind en zijn of haar behoeften en wensen. De kindercoach in IJsselstein kijkt met een holistische bril naar het leven en naar de mens. Je kunt niet alleen maar bij haar terecht als kind, maar ook als volwassenen voor holistische energetische behandelingen zoals massages en Reiki. Spiritualiteit is creativiteit en die creativiteit kun je vinden in het heel zijn en in het mens zijn als geheel zonder de scheidingen van het dualisme. Waarom kijken we altijd naar de wereld als een uit verschillende segmenten opgebouwd complex en passen we onze morele standaarden toe in alles wat we ons gewaar worden. Dat komt omdat we zo worden opgevoed. We categoriseren de wereld om ons heen en kennen de facetten die ogenschijnlijk apart bestaan, naast elkaar, afzonderlijk van elkaar, allerlei waarde toe. Soms kunnen we dingen heel erg waarderen, en sommige dingen vinden we slecht en gevaarlijk. Het proces van zelfbewustzijn is het proces van naar binnen kijken, naar de denkpatronen waar we ons maar al te vaak aan verbinden.

  • Bij Vlinder ben je op het juiste adres voor een holistische behandeling;
  • Bij Vlinder staat het kind en zijn of haar behoeften centraal;
  • Bij de vlinder werken we met aandacht en kalmte aan meer balans.
  • Coachpraktijk-vlinders

Kindercoach IJsselstein; thuiskomen, wat bedoelen we daarmee?

Je hoort het wel eens vaker; thuiskomen bij jezelf. Maar waar hebben we het precies over als we het hebben over thuiskomen bij jezelf? Dan hebben we het over een gevoel van veiligheid dat je ervaart bij jezelf, zonder hulp van een ander. Je voelt je gewoon helemaal in orde bij jezelf. Een kindercoach in IJsselstein is de coach die dat gevoel van thuis snapt en die begeleiding kan verzorgen in de weg naar dat gevoel van thuis toe. De kindercoach in IJsselstein is de coach die je bijstaat en begeleid, maar uiteindelijk leert de coach in IJsselstein je kind niets anders dan herkennen wat het misschien nu even niet herkent; het pad naar huis komt iedereen bekend voor. Soms wordt het wat belemmerd door gedachten. We gaan proberen antwoorden rationeel te formuleren en we baseren dan onze keuzes op een theorie en niet op ons gevoel. De kindercoach in IJsselstein denkt met je mee en helpt je met de stappen naar een meer intuïtief bestaan.

Bekijk de website

Op zoek naar een kindercoach in IJsselstein of omgeving? Dan ben je bij de kindercoach in IJsselstein van de vlinder helemaal op het juiste adres. Niet alleen kun je bij de Vlinder terecht als je op zoek bent naar een kindercoach in IJsselstein je bent ook helemaal op het juiste adres als je wilt zoeken naar een coach voor jezelf die met een holistische blik naar jou kijkt en de aanpak richt op jouw specifieke vraag. Ieder mens is helemaal anders en helemaal uniek. Dat is het prachtige aan het bestaan. Maar daarom kan een coach alleen maar werken op basis van jou hoe jij bent. Jouw zijn in alles wat je bent en al je potentie. Kijkt u ook eens op coachpraktijk-vlinders.nl.