Meldt u aan voor deze cursus knaagdierbestrijding

Samenwerking Versterkt!

Meldt u aan voor deze cursus knaagdierbestrijding

Hebt u last van knaagdieren in de supermarkt of in uw magazijn? We denken dan al snel aan muizen zo niet ratten. Zelfs muskusratten kunnen grote schade aanrichten in uw riolering om nog maar te zwijgen van bevers. Doorgaans zullen het de muizen maar ook de stadsratten zijn die problemen veroorzaken en dat is waar onze cursus knaagdierbestrijding om de hoek komt kijken. Want u kunt dit namelijk geheel zelf leren! In slechts twee dagdelen leert u bij terratrainingen.nl tijdens de cursus knaagdierbestrijding alles over het verwijderen van deze plaag. U leert hoe u rodenticiden kunt inzetten die geheel legaal in gebruik zijn en verder geen schade aan de omgeving of aan personen kan toebrengen. Klinkt u dat als muziek in de ore en bent u in het bezit van de zogenaamde spuitlicentie? Dan is een specialisatie zoals de cursus knaagdierbestrijding vast ook aan u besteed. Natuurlijk mag u niet zomaar als eigenaar van een bedrijf met dergelijke gevaarlijke stoffen in de weer. Nee, u moet een gedegen opleiding hebben gedaan, altijd weten wat wel en niet mag en op een zo humaan en diervriendelijke manier werken. En dat is niet meer dan logisch want we hebben al voldoende kapotgemaakt aan deze planeet. Het is vooral van belang om de cursus knaagdierbestrijding te halen omdat u niet wilt dat u per ongeluk een gif gebruikt dat vervolgens via deze knaagdieren doorgegeven kan worden aan al dan niet beschermde vogels, andere zoogdieren en huisdieren.

Dankzij deze cursus knaagdierbestrijding kunt u zelfstandig aan het werk

We bieden naast bijvoorbeeld de cursus knaagdierbestrijding ook allerlei andere “groene” trainingen aan waar u zich vanzelfsprekend direct voor kunt aanmelden. Daarbij kunt u denken aan onder andere:

  • Het halen van de spuitlicentie inclusief herhaalcursussen en spoedtrainingen,
  • Het leren van de inhoud en de toepassing van de Wet natuurbescherming,
  • En wat te denken van een mollen- en woelrattenplaag? Deze diersoorten vallen niet onder de cursus knaagdierbestrijding en er bestaan totaal andere methodes om ze op te sporen en te verwijderen. Zo ziet u maar weer dat er voor iedere bestrijder wat wils te vinden is bij Terra.

We bieden de KBA, de cursus knaagdierbestrijding aan voor professionals zodat ze en certificering krijgen om met rodenticiden te mogen werken. We bieden tevens vervolgcursussen aan voor diegene die niet alleen buiten het agrarisch bedrijf de plaag wil bestrijden maar ook binnen de gebouwen zoals de stallen. De kans is dan immers groter dat het gif in contact komt met vee en huisdieren en u moet daarom zeker zijn dat het ten eerste geen kwaad kan en ten tweede überhaupt niet in contact komt met u en uw dieren. Reken er maar op dat al deze technieken aan de orde komen tijdens deze cursus knaagdierbestrijding. Wilt u zich graag aanmelden? Dat kan vrijwel direct en wel door de data van de trainingen op te zoeken via onze site. Kies vervolgens uw gewenste datum op en bepaal de keuze mede op de trainingslocatie. We beschikken namelijk over diverse centra, onder andere in Hazerswoude-Rijndijk, De Lier, Eindhoven en Heerenveen.

We bieden een keur aan trainingen aan

Is er op korte termijn helaas niet een cursus knaagdierbestrijding bij u in de buurt en wordt het net iets te veel werk om naar een andere locatie toe te komen? Dan is een training op locatie wellicht wel mogelijk. We raden het u dan zeker aan om meer agrariërs of bestrijders te vinden die deze training willen geven, daar zult u ons immers ook weer mee helpen. Nog vragen? Bel of stuur even een e-mail.