Mijn kind moet een nieuw paspoort hebben, maar mijn ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort

Samenwerking Versterkt!

Mijn kind moet een nieuw paspoort hebben, maar mijn ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort

Afgelopen jaar ben ik met mijn zoon naar Brazilië geweest omdat ik daar veel familie heb wonen. Mijn zoon en ik hebben daar een geweldige tijd beleefd en wij hebben ons dan ook voorgenomen dat wij vaker naar dit prachtige land willen gaan om hier lekker te genieten van alles wat dit land te bieden heeft. Het was echter zo dat het paspoort van mijn zoontje bijna verlopen is en vandaar dat ik graag een nieuw paspoort wil aanvragen maar mijn ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort. Dat is uitermate lastig. Ik wil namelijk graag een nieuw exemplaar aanvragen, maar mijn ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort. Ik weet niet precies waarom hij dit doet, maar ik kan u vertellen dat het heel erg vervelend is. Het is namelijk zo dat ik wel naar het gemeentehuis wil gaan, maar mijn ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort. Dat betekent dus dat ik geen paspoort kan aanvragen voor mijn zoontje en bovendien betekent het dus dat wij niet weer naar Brazilië kunnen gaan om daar onze familie op te zoeken. Ik vind het daarom ook een heel vervelende situatie en ik zie het allemaal als de zoveelste poging van mijn ex om mijn leven zuur te maken. Dat is iets waar ik nu helemaal klaar mee ben en daarom ben ik een keer naar een advocaat gegaan om te kijken wat er mogelijk was om van die vreselijke man af te komen. Ik heb haar toen verteld dat ik graag een paspoort voor mijn zoon wil aanvragen, maar dat mijn ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort te geven. Dat bleek iets te zijn wat regelmatig voorkwam en ik kreeg te horen dat hier oplossingen voor in het leven geroepen waren. Dat vond ik erg prettig om te horen en ik wilde daarom ook graag weten wat de mogelijkheden waren. Ik kreeg te horen dat ik vervangende toestemming kon aanvragen. Dit sprak mij meteen heel erg aan want ik wilde graag alsnog dat paspoort aanvragen, maar mijn ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort te geven.

Ik wil wel, maar mijn ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort te geven

Toen ik eenmaal met de mensen van Vervangende-Toestemming-Zaken.nl in contact was gekomen, had ik meteen in de gaten dat ik hier heel veel interessante mogelijkheden kon benutten. Deze mensen keken namelijk helemaal niet raar op toen ik hen vertelde dat ik een paspoort voor mijn zoon wilde aanvragen, maar dat mijn ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort te geven. Zij hadden namelijk al heel vaak met dit bijltje gehakt en zij wisten daarom ook precies wat zij moesten doen om deze zaak te gaan behandelen. Ik vertelde hen wat ik moest doen, ik wilde namelijk een paspoort aanvragen, maar mijn ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort. Zij vertelden mij dat ik gebruik kon gaan maken van het zogenaamde vervangende toestemming principe. Daar had ik meteen oren naar en dus hebben we de procedure meteen opgestart.

Mijn zoontje heeft zijn nieuwe paspoort gekregen

Inmiddels kan ik u vertellen dat mijn zoontje zijn nieuwe paspoort heeft kunnen aanvragen. Het was geen eenvoudige klus, maar dankzij de hulp van een goede advocaat is het goed gelukt. Kortom:

  • ik raad Vervangende-Toestemming-Zaken.nl van harte aan
  • ik heb heel veel baat gehad bij de expertise van deze mensen
  • mijn zoon heeft zijn paspoort

Kijk snel op Vervangende-Zaken.nl.