Op zoek naar een uitvalscherm in Bergambacht

Samenwerking Versterkt!

Op zoek naar een uitvalscherm in Bergambacht

Een tijdje geleden waren we in Utrecht en daar hebben we gegeten bij een eetcafé dat net een nieuw uitvalscherm had laten plaatsen. We vonden dit een schitterend systeem waarover we zelf nog nooit hadden nagedacht. Het was vrij rustig en de eigenaar was zelf in de zaak aanwezig, dus we hebben hem eens gevraagd hoe hij aan dit scherm was gekomen, want wij wilde voor onze woning ook wel een uitvalscherm in Bergambacht, waar we wonen, laten plaatsen. De man was zeer vriendelijk en vertelde ons dat hij dit scherm net had laten plaatsen door SunGo Zonwering & Montage uit Lopik. Hij had al eerder een uitvalscherm bij hem thuis laten plaatsen en zei dat voor een huis als het onze ook heel goed een uitvalscherm in Bergambacht geleverd kon worden. Bij hem thuis was het de perfecte oplossing, zei hij, want

  • Het bleef lekker koel
  • Het was niet te licht in huis
  • Hij had genoeg privacy
  • kon er nog wel doorheen kijken

Daarnaast legde hij ons uit dat er diverse manieren zijn om het uitvalscherm mee te bedienen, waarbij hij zelf voor elektrische bediening had gekozen, maar handmatig met en draaistang of band was ook mogelijk. Daarnaast zouden de schermen ook in diverse kleuren verkrijgbaar zijn, zodat je eigenlijk volledig op maat een uitvalscherm in Bergambacht zou kunnen plaatsen. Hij adviseerde dat we maar eens op sungo-zonwering.nl moesten kijken en daar inspiratie op moesten doen. Nou dat hadden we natuurlijk al gedaan toen we daar op het terras zaten, want mijn vrouw had het adres van de website direct al opgeschreven en mij opdracht gegeven dat ik informatie moest inwinnen voor het plaatsen van zo’n uitvalscherm in Bergambacht. Tijdens het eten van mijn uitsmijter had ze al bedacht dat ze dit voor thuis ook wilde en moeders wil is wet, dus ik moest aan de slag.

Een uitvalscherm voor Bergambacht besteld

Toen we ’s avonds thuiskwamen na ons dagje uit in Utrecht heb ik de computer opgestart en ben ik op de website van SunGo Zonwering & Montage gaan kijken. We hadden al een beetje een idee gevormd over wat we wilde en de vriendelijke eigenaar van het eetcafé had ons ook al een beetje laten weten waar we qua prijs aan moesten denken, dus ik heb een offerte aangevraagd bij deze firma en gevraagd of zij ook en uitvalscherm in Bergambacht konden leveren. Toen was het even afwachten, maar dat duurde niet lang. We kwamen in contact en na uitleg gegeven te hebben over de situatie hebben ze bij SunGo een offerte kunnen maken voor een uitvalscherm bij ons thuis. Daarbij had mijn vrouw al gezegd dat ze ook een elektrische bediening wilde en graag een licht, zandkleurig scherm als dat kon. Zij heeft daar meer kijk op dan ik, dus ik volgde de instructies op en gaf dit door aan SunGo, om dit mee te nemen in het voorstel dat ze zouden doen. Dit hebben ze uiteindelijk gedaan en zo zijn we tot een prijs gekomen, waarmee wij akkoord zijn gegaan voor de plaatsing van het uitvalscherm in Bergambacht.

De plaatsing van het uitvalscherm

Vrij snel nadat we akkoord hebben gegeven op het plaatsen van het uitvalscherm in Bergambacht hebben we een afspraak gemaakt en zijn ze bij ons thuis het scherm komen plaatsen. Alles verliep daarbij keurig volgens afspraak en er bleef ook geen troep achter na het plaatsen. Het is prima verlopen door uitstekende mensen die verstand hadden van wat ze deden. Nu hebben wij ook zo’n mooi uitvalscherm in Bergambacht en daar zijn mijn vrouw en ik erg blij mee.