Mijn ultieme tip voor de lekkerste high tea in Utrecht

Samenwerking Versterkt!

Mijn ultieme tip voor de lekkerste high tea in Utrecht

Hoe leuk is een high tea in Utrecht? Ik houd van organiseren en naast mijn werk doe ik dat ook graag in mijn vrije tijd. En al meerdere keren heb ik een high tea in Utrecht georganiseerd. De ene keer was het voor een verjaardag, de andere keer was het een babyshower voor een vriendin. Het maakt niet uit, voor elke gelegenheid kan een high tea in Utrecht eigenlijk goed zijn. Misschien wel een goed excuus voor een heerlijk etentje. Een high tea is voor mij een ultiem moment van gezelligheid. Naast dat je heerlijk eten en drinken krijgt, heerst er een bepaalde sfeer die mij heel erg aanstaat. Tenminste, als het een goede editie betreft. Helaas was niet elke high tea in Utrecht een even groot succes. Vandaar dat ik mijn ervaring graag deel met de rest van de wereld. Ik heb tijdens een high tea in Utrecht weleens ervaren dat de zaal niet heel gezellig was. Of dat het eten niet zo lekker was. Ook kwam het weleens voor dat het heel erg lang duurde voor je iets kreeg. Eigenlijk kan er best wel eens iets misgaan als je zo’n evenement organiseert. Daarom deel ik met alle liefde mijn ervaring, want ik gun iedereen een heerlijke high tea in Utrecht! En mijn ultieme tip voor de beleving die bij een echte high tea in Utrecht komt kijken, is De Kleine Baron!

5 redenen om een high tea in Utrecht bij De Kleine Baron te organiseren

Er zijn veel mensen die zelf een high tea in Utrecht organiseren. Hartstikke leuk  natuurlijk, dat heb ik vroeger ook wel eens gedaan. Maar ik moet toch toegeven dat de organisatie uit handen geven aan een restaurant, toch wel heerlijk is. Je moet zeker niet onderschatten hoeveel werk het is om de hapjes klaar te maken. Bij een high tea worden veel verschillende hapjes geserveerd, zowel koud als warm, dat daar veel tijd in gaat zitten. Denk bijvoorbeeld aan sandwiches, scones, cupcakes, brownies… En daar dan allerlei verschillende soorten van. Ook moet je constant zorgen dat de thee goed op temperatuur is. En vergeet de sfeer ook niet. Je moet de tafel dekken met etagères, leuke versieringen in de kamer zijn vaak belangrijk. Dat vergt veel voorbereiding, dat moet je niet onderschatten. Gelukkig ben ik er snel achter gekomen dat het een heel goed idee is om de organisatie uit handen te geven. Op die manier kun je er zelf tenminste ook van genieten. Ik ben tot nu toe nog nergens zo tevreden geweest als bij De Kleine Baron. En om je ervan te overtuigen dit ook een keer te ervaren, heb ik vijf redenen opgesteld waarom dit restaurant een hele goede optie is voor iedereen:

  • Mogelijkheid tot luxe uitbreiding met prosecco
  • Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Heerlijke diverse hapjes
  • Gezellige ambiance
  • Goede bediening

Kies ook eens voor een high wine in Utrecht

De high tea is natuurlijk hartstikke leuk. Maar mocht je bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest organiseren, dan vinden je gasten dit misschien niet gepast. Een high wine is dan wellicht een meer geschikte optie. Dit is eigenlijk een beetje hetzelfde idee, alleen wordt de thee vervangen door wijn. Een voordeel is dat dit ook in de avonduren kan. Dus wordt iets georganiseerd voor in de late uren, dan is een high wine zeker een goede optie. Ook dit is mogelijk bij De Kleine Baron, dus neem gewoon eens contact op en vraag naar de mogelijkheden. Zij kunnen je alles vertellen over de hapjes, drankjes, sfeer en prijs. Met thee of wijn, het wordt in ieder geval genieten.