Op zoek naar boekhouding voor zzp in Apeldoorn

Samenwerking Versterkt!

Op zoek naar boekhouding voor zzp in Apeldoorn

Op zoek naar boekhouding voor zzp in ApeldoornIk heb zingen altijd al leuk gevonden. Toen ik zes was ging ik in een koor. Ik kon als kind niet erg goed zingen, natuurlijk vond ik zelf van wel, maar ik vond het wel erg leuk om te oden. Ik ging nadat ik bij het koor zat thuis ook steeds meer zingen. Zang is mijn eerste liefde geworden. In mijn tienertijd koos ik er dan ook voor om zanglessen te gaan volgen. Dat heb ik ongeveer twee jaar gedaan. Daarna ben ik zelf gaan optreden. In mijn tussenjaar ging ik bij een ander koor. Ik ben nooit echt bekend geworden, daar ging het me ook niet om. Ik was bijna geobsedeerd met zingen, zo leuk vond ik het. Ik analyseerde alles wat ik hoorde, en ik trainde iedere dag. Ik wist eerst niet wat ik wilde studeren, maar in mijn tussenjaar kwam ik erachter dat het antwoord voor mijn neus lag. Slecht in wiskunde en economie ben ik altijd geweest, dus het werd sowieso niet een technische studie. Ik besloot om met mijn stem te gaan werken, Ik ging logopedie studeren. De eerste dag dat ik naar de hogeschool moest, wist ik niet wat ik met mijn enthousiasme moest. Al die boeken over hoe de stem in elkaar zit, wat mensen allemaal met hun stem kunnen, hoe taal werkt et cetera. Ik wist toen dat ik op de goede plek zat. Leren over de stem was fantastisch, maar logopedist zijn vond ik achteraf gezien een stuk minder leuk dan verwacht. Ik heb mijn opleiding wel afgemaakt en ben een jaar aan het werk geweest, maar ik genoot niet van mensen helpen met hun spraakgebrek of andere problemen. Ik wilde op een positievere manier met de stem aan de slag, ik wilde bijvoorbeeld mensen die audio moesten opnemen voor een reclame helpen. Ik wilde de creatieve kant op, stemacteurs helpen of mensen helpen met zingen. Logopedie gaf me geen voldoening. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om mijn zelfstandig zanglessen te gaan geven. Ik huurde een gebouw af, liet een website bouwen en begon met het werven van leerlingen. In het begin ging dat prima, maar ik merkte al snel dat ik de boekhouding niet goed kon bijhouden. Ik wilde niet dat iets als boekhouding me tegen zou houden. Ik had hulp nodig bij boekhouding voor zzp’ers in Apeldoorn. 

De beste boekhouding voor ZZP’ers in Apeldoorn

Boekhouding voor zzp’ers in Apeldoorn, dat is wat ik nodig had. Ik zocht ‘boekhouding zzp Apeldoorn’ op op internet.  http://www.vandenheuveladvies.nl/boekhouding-zzp-apeldoorn.html is de website waarop ik terecht kwam. In de eerste instantie wist ik niet of dit een goede plek was om boekhouding voor zzp’ers in Apeldoorn te vinden, maar toen ik de website bekeek was ik gelijk verkocht.

  • Van den Heuvel administratie is erg betaalbaar.
  • Ik kan de boekstukken online versturen.
  • Een vast aanspreekpunt.

Wat de boekhouding in Apeldoorn me heeft opgeleverd

Toen ik in het begin zelf de boekhouding moest doen wist ik niet alleen niet zo goed hoe ik het goed moest doen, ik zag er ook tegenop. Het leek me een rotklusje. Nu ik hulp krijg bij boekhouding voor zzp’ers vanuit Apeldoorn, hoef ik me hier geen zorgen meer over te maken. Ik kan me richten op de dingen die ik leuk vind, ik kan me richten op mensen helpen hun zangstem te ontwikkelen. Ik raad iedere zzp’er of zelfstandige  aan om hulp te zoeken bij boekhouding voor zzp’ers in Apeldoorn, zodat jij je ook kan richten op de leuke kant van je werk.