Op zoek naar een installatietester?

Samenwerking Versterkt!

Op zoek naar een installatietester?

Ben jij op zoek naar een installatietester? Dan is deze tekst voor jou vast en zeker nuttig! Wanneer elektrische installaties getest moeten worden wordt vaak gebruik gemaakt van een installatietester. Het is mogelijk om de veiligheid te meten van elektrische apparaten. Daarnaast kan je ook meten of de elektrische installatie naar behoren werkt. Dit testen is volgens de wet verplicht. Bij nieuwbouwprojecten moeten elektrische installaties voor oplevering eerst worden getest. Dit wordt ook wel de opleveringskeuring genoemd. Pas na deze test mogen de elektrische installaties in gebruik worden genomen. Naast de opleveringskeuring moeten de elektrische installaties om de zoveel tijd nog eens getest worden. Dit is belangrijk omdat brand meestal voortkomt uit een elektrische installatie die niet meer helemaal in orde is. Om je hiervoor te verzekeren is het vaak noodzakelijk om de apparaten periodiek te laten testen. Voor dit testen heb je dus een installatietester nodig. Er zijn een groot aantal verschillende testers van verschillende merken op de markt. Deze testers kunnen van elkaar verschillen op het gebied van

Welke installatietesters zijn te verkrijgen bij meetwinkel.nl?

Wanneer je van plan bent om een installatietester aan te schaffen om elektrische installaties te testen heb je de keuze uit een groot aantal testers. Bij meetwinkel.nl kan je onder andere kiezen uit:

  • Nieaf-Smitt CAT IV Installatiekit
  • Metrel Eurotest PV Lite tester standaard set
  • Gossen Metrawatt Profitest PVsun
  • EmaZys Z200 PV tester
  • Amprobe ProInstall 100 Installatietester
  • Fluke 1503 Isolatiemeter

Zoals eerder al beschreven zijn er een groot aantal verschillende installatietesters met elk hun eigen functie. Zo heb je de keuze uit verschillende merken. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor Nieaf-Smitt, Metrel, Gossen, EmaZys, Amprobe en Fluke. Elk van deze testers heeft weer andere eigenschappen. De Nieaf-Smitt CAT IV Installatiekit kan heel goed storingen vinden en elektrische installaties inspecteren. De Metrel Eurotest PV Lite tester standaard set is een installatietester die de functie en karakteristieken van de hele PV-installatie test. De Gossen Metrawatt Profitest PVsun is een tester voor zonnepaneelinstallaties. Je kan hiermee testen of al de modulen goed zijn aangesloten en of alles veilig en naar behoren werkt. De EmaZys Z200 PV tester is een complete PV/Solar tester die ook foute verbindingen kan vinden. Zonnestroom strings en panelen kunnen hier goed mee worden geanalyseerd. De Amprobe ProInstall 100 Installatietester test aardlekschakelaars. Dit is een multifunctionele installatietester die de veiligheid van elektrische installaties in woningen en bedrijven kan controleren. Wanneer je meer over deze testers wil weten kan je ze in de zoekbalk opzoeken op meetwinkel.nl.

Waarom moet je je installatietester bij meetwinkel.nl vandaan halen?

Bij meetwinkel.nl weet je dat je goed zit. Het bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van keuren, inspecteren en meten. Bovendien is meetwinkel.nl de marktleider in meetapparatuur. Het heeft een groot aanbod aan verschillende meetapparaten en er zijn een groot aantal merken te krijgen. Voor je installatietester kan je er dus goed terecht. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en een snelle levering. Op de producten die verkrijgbaar zijn bij meetwinkel.nl heb je een laagste prijsgarantie. Wanneer je op zoek bent naar een installatietester ben je hier dus verzeker van de laagste prijs. Twijfel dus niet en bestel snel op meetwinkel.nl.

Lees meer…